Doorgaan naar hoofdcontent

Maatschappelijke betrokkenheid!

Kids UnitedHet bedrijf waar ik inmiddels ruim een half jaar voor werk, SKWshop, is een bedrijf dat buiten de verkoop van een zeer ruim assortiment artikelen voor de sport, straat en recreatie ook enorm aan de weg timmert qua maatschappelijke betrokkenheid. Meer dan eens wordt er mee gedaan aan acties voor goede doelen met een zeer uiteenlopende achtergrond.Toch is er een stichting welke er voor ons uit springt, de stichting Kids United uit Groningen. Deze stichting is door ouders met een beperkte zoon opgezet in 2003 en vanaf dag 1 is dit een enorm succes geworden wat er in heeft geresulteerd dat ze officieel zijn geadopteerd door FC Groningen. Hun kracht is dat iedereen met een beperking of handicap lid kan worden zonder hiervoor een bijdrage te hoeven betalen. Dit heeft zich uitbetaald in een flink aantal actieve leden in verschillende leeftijdscategorie├źn. Na 2 jaar mocht het bedrijf zich ook officieel leerbedrijf noemen waardoor er ieder schooljaar een flink aantal stagiares hun bijdrage leveren aan Kids United. Inmiddels wordt er ook gekeken naar opties om uit te breiden qua sporten om het geheel nog meer body en uitstraling te geven. Tevens zitten er plannen in het vat voor het realiseren van een geheel eigen accommodatie. Kortom een zeer actieve, bewogen stichting met een prachtige mengeling aan leden van jong tot oud.


Altijd welkom!


Wij van SKWshop hebben het voorrecht om af en toe langs te mogen komen, hetzij voor een praatje of een kop koffie, maar ook leveren we waar mogelijk af en toe producten zodat de kosten voor Kids United zoveel mogelijk gedrukt kunnen worden. Onlangs ben ik langs geweest om een paar netten te brengen voor de minidoelen van de vereniging. Met open armen werd ik ontvangen, je krijgt een dankbaar gevoel wanneer we iets nuttigs kunnen doen voor dit prachtige initiatief. Het heeft een uitstraling waar je je over verbaasd, een behoorlijke groep trainers, vrijwilligers en studenten zet zich op een mooie manier in voor alle leden zodat deze iedere week een geweldige middag vol beweging in plezier hebben. Chapeau!


Namens het hele team van SKWshop wens ik Kids United nog jaren sportplezier voor alle leden, en een ieder die lid gaat worden in de komende tijd.

Tot zover,

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …