Doorgaan naar hoofdcontent

Park en straatmeubilair

Parkmeubilair


Momenteel is het nog hartje winter, maar de meeste hoveniers of andere buiteninrichters beginnen langzamerhand weer met de voorbereiding en planning in het voorjaar. Er wordt overlegd over de inrichting van parken, schoolpleinen en openbare ruimtes. Daarom in dit blog een aantal artikelen uit ons assortiment parkmeubilair.


Picknickset Matrix


De picknickset Matrix is een zeer duurzaam product, welke is vervaardigd uit gerecycled kunststof. Hierdoor heeft het een zeer lange levensduur en is het vrijwel onderhoudsvrij. Door de diverse mogelijkheden in kleurstelling is het vrijwel in iedere openbare ruimte toe te passen en is het een aanwinst voor ieder buitenterrein. De steunen van dit product zijn standaard zwart, onderstaand de mogelijke kleuren voor het zitvlak en tafelblad
  • Grijs
  • Zwart 
  • Bruin
  • Beige
Picknickset Matrix in zwart/beige


De afmetingen voor deze picknickset zijn standaard, de lengte bedraagt 194 cm en de breedte 180 cm. Kortom een interessante optie wanneer een terrein opnieuw ingericht dient te worden.Boombank Festival


 De boombank Festival is een zeer robuust en vandalisme arm product. Het is vervaardigd uit volbad thermisch verzinkt staal waarna het wordt afgewerkt met een geharde polyester poedercoating in kleur naar keuze. Voor de klant met hoge eisen is deze parkbank ook leverbaar in een RVS uitvoering.
Er zijn een aantal maatvoeringen leverbaar, zowel met als zonder rugleuning.

Met rugleuning is deze boombank verkrijgbaar in een binnendiameter van
  • 1200 mm, buitendiameter 2216 mm.
  • 1800 mm, buitendiameter 2816 mm.
Zonder rugleuning zijn de volgenden afmetingen leverbaar.
  • 1200 mm, buitendiameter 2250 mm.
  • 1800 mm, buitendiameter 2850 mm.
Boombank Festival, afgewerkt met fraai groene coating.


Deze boombank is van het absolute topsegment en een aanwinst voor iedere buitenruimte. Bel of mail ons voor de prijzen en leveringsvoorwaarden.

Tot slot


Bovenstaand twee niet alledaagse producten uit het assortiment van SKWshop. Uiteraard bieden wij een veel breder assortiment parkbanken, boombanken, picknicksets, fietsenrekken en nog veel meer voor de buitenruimte. Bezoek onze website of neem telefonisch contact met ons op. Ons advies en offertes zijn altijd gratis.

Angelo Koops
Verkoopleider 
SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …