Doorgaan naar hoofdcontent

Ontwikkelingen SKWshop blijven stormachtig

SKWshop


Voor degene die niet helemaal bekend is met het bedrijf SKWshop.nl, is het raadzaam eens verder te lezen, om zodoende een kleine impressie te krijgen van het bedrijf. SKWshop is in de basis begonnen als een internet onderneming maar inmiddels is het al lang niet meer alleen in deze context te plaatsen. Er zijn de afgelopen tijd prachtige projecten door ons gerealiseerd die je niet gelijk zou verwachten als je niet precies weet waar we ons mee bezig houden. Wat we vaak vernemen is dat mensen een verkeerd beeld hebben van onze bedrijfsactiviteiten. Er wordt gedacht dat we puur en alleen een internet-verkoop bedrijf. Mis.... er gebeurt hier zoveel meer!



Ontwikkelingen afgelopen jaren.


Tijdens de start van het bedrijf is er ontzettend veel tijd gestopt in het goed positioneren op Google door SEO deskundige en mede eigenaar Erik van Dijk en onze web-ontwikkelaar/programmeur Cor Haijer. Door constant door te gaan en te blijven geloven in het concept staat we waar we nu zijn in de zoekmachines. Namelijk met 70 - 80% van de artikelen organisch op pagina 1 van Google, dat wil zeggen dat hier niet voor betaald wordt, dit geeft de kracht en waarde van de website weer. Doordat we hier zeer sterk staan zijn er in de loop van de tijd behoorlijk meer offerteaanvragen en opdrachten binnen gekomen met als gevolg een kantoorpand en ondergetekende in dienst als verkoopleider.  Karin van Dijk is de bewaker van het fort, beheert de financiën en stippelt de toekomst plannen uit. Op het moment van schrijven wordt er alweer gekeken naar een groter kantoorpand en deze week treed Ellen Schoenmaker bij ons in dienst om de debiteuren en crediteuren te beheren. Hierdoor krijgt Karin in de toekomst meer ruimte om de koers uit te stippelen voor de komende jaren en waar nodig de visie bij te stellen.
Ikzelf ben eindverantwoordelijk voor de verkoop-activiteiten en relatiebeheer.


Enorme groei doorgemaakt


Door deze enorme groei komen er ook meer dan eens aanvragen binnen welke maatwerk betreffen. Hierdoor wordt er een beroep gedaan op onze creativiteit, wordt er gevraagd mee te denken, te ontwikkelen en te realiseren. Dit is niet alleen simpel verkopen maar advies op maat uitbrengen en je verplaatsen in de wensen van de klant: van begeleiding idee, tot aanschaf en installatie.

Voorbeelden:
Onderstaand een paar voorbeelden van projecten welke reeds gerealiseerd zijn of op dit moment lopen, zodat u een beeld krijgt van we allemaal doen.

  • Tribune van 20 meter bij atletiekvereniging THOR te Roosendaal
  • Pannakooi op het dak van Driestar College te Leiden
  • Rookoverkapping Keulen op het WTC te Rotterdam
  • Hockeykooi op maat voor Decathlon megastore te Breda
  • Informatieborden aluminium voor de gemeente Rotterdam en Katwijk
  • Rookoverkapping gemeente Aa en Hunze te Gieten
  • Sportkooi 20 x 40 meter Houthalen, België
  • Parkbanken geleverd aan Nedtrain
  • Voetbaldoelen SC Heerenveen

Overkapping Keulen op het WTC gebouw te Rotterdam



Raadgevend totaal leverancier.


Zoals u kunt lezen wordt SKWshop tekort gedaan als er wordt gesproken over een webshop. Zo zijn we een aantal jaren geleden begonnen maar inmiddels zijn we een sterke speler geworden in Nederland en België in onze branche. Te weten; sport, straat en recreatie- hardware. 
En van reseller, zijn we dus raadgevend totaal-leverancier geworden voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Van standaard-oplossingen tot maatwerk. Van aanschaf tot volledige installatie!
Bovenstaand is als genoemd, slechts een kleine greep uit de projecten die we realiseren, maar het zijn, net als voor onze andere projecten geldt, een aantal waar we trots op zijn dat we dit hebben mogen uitvoeren. Met veel plezier en passie zullen we onze klanten in de toekomst bedienen en zult u ongetwijfeld meer van ons horen. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een bedrijfsfilm en wederom uitbreidingen van ons assortiment, welke we binnenkort gaan introduceren op de website. 

Tot zover....

Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kantoorunit kopen

Kantoorunits Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant. Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneel Paneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raam Onderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraam Volledig glaspaneel.

Voetbalkooi en calisthenics.

Top projecten. Wij van SKWshop waarderen iedere order enorm. Of het nu gaat om een handvol nethaken of een rookoverkapping, iedere klant is even belangrijk bij ons. Natuurlijk is het wel zo dat je af en toe een project krijgt waar je hart net iets sneller van gaat kloppen. Dit was het geval na de oplevering van een schitterende voetbalkooi bij vv Tricht en een calisthenics park voor de gemeente Groningen in de wijk Lewenborg. De kooi bij Tricht heeft net iets extra's omdat deze rondom is afgewerkt met reclame ophangsysteem en reclameborden. Het calisthenics park voor de gemeente Groningen is bijzonder omdat het voor ons het eerste bootcamp park is welke wij hebben mogen plaatsen, en dan ook nog eens uitgerekend in onze achtertuin. Mooier kan niet!! Pannakooi Tricht De pannakooi in Tricht is een schitterend project geworden, deze club heeft gekozen voor een voetbalkooi uit onze Premium serie. Nou is dit op zich geen hele bijzondere keus want het is ons meest verkochte

Rookabri kopen

Rookoverkappingen Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment.  Rookoverkapping Jena De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal Standaard uitgerust met voetplaten  Wanden vervaardigd uit hoogwaardig