Doorgaan naar hoofdcontent

Ontwikkelingen SKWshop blijven stormachtig

SKWshop


Voor degene die niet helemaal bekend is met het bedrijf SKWshop.nl, is het raadzaam eens verder te lezen, om zodoende een kleine impressie te krijgen van het bedrijf. SKWshop is in de basis begonnen als een internet onderneming maar inmiddels is het al lang niet meer alleen in deze context te plaatsen. Er zijn de afgelopen tijd prachtige projecten door ons gerealiseerd die je niet gelijk zou verwachten als je niet precies weet waar we ons mee bezig houden. Wat we vaak vernemen is dat mensen een verkeerd beeld hebben van onze bedrijfsactiviteiten. Er wordt gedacht dat we puur en alleen een internet-verkoop bedrijf. Mis.... er gebeurt hier zoveel meer!Ontwikkelingen afgelopen jaren.


Tijdens de start van het bedrijf is er ontzettend veel tijd gestopt in het goed positioneren op Google door SEO deskundige en mede eigenaar Erik van Dijk en onze web-ontwikkelaar/programmeur Cor Haijer. Door constant door te gaan en te blijven geloven in het concept staat we waar we nu zijn in de zoekmachines. Namelijk met 70 - 80% van de artikelen organisch op pagina 1 van Google, dat wil zeggen dat hier niet voor betaald wordt, dit geeft de kracht en waarde van de website weer. Doordat we hier zeer sterk staan zijn er in de loop van de tijd behoorlijk meer offerteaanvragen en opdrachten binnen gekomen met als gevolg een kantoorpand en ondergetekende in dienst als verkoopleider.  Karin van Dijk is de bewaker van het fort, beheert de financiën en stippelt de toekomst plannen uit. Op het moment van schrijven wordt er alweer gekeken naar een groter kantoorpand en deze week treed Ellen Schoenmaker bij ons in dienst om de debiteuren en crediteuren te beheren. Hierdoor krijgt Karin in de toekomst meer ruimte om de koers uit te stippelen voor de komende jaren en waar nodig de visie bij te stellen.
Ikzelf ben eindverantwoordelijk voor de verkoop-activiteiten en relatiebeheer.


Enorme groei doorgemaakt


Door deze enorme groei komen er ook meer dan eens aanvragen binnen welke maatwerk betreffen. Hierdoor wordt er een beroep gedaan op onze creativiteit, wordt er gevraagd mee te denken, te ontwikkelen en te realiseren. Dit is niet alleen simpel verkopen maar advies op maat uitbrengen en je verplaatsen in de wensen van de klant: van begeleiding idee, tot aanschaf en installatie.

Voorbeelden:
Onderstaand een paar voorbeelden van projecten welke reeds gerealiseerd zijn of op dit moment lopen, zodat u een beeld krijgt van we allemaal doen.

  • Tribune van 20 meter bij atletiekvereniging THOR te Roosendaal
  • Pannakooi op het dak van Driestar College te Leiden
  • Rookoverkapping Keulen op het WTC te Rotterdam
  • Hockeykooi op maat voor Decathlon megastore te Breda
  • Informatieborden aluminium voor de gemeente Rotterdam en Katwijk
  • Rookoverkapping gemeente Aa en Hunze te Gieten
  • Sportkooi 20 x 40 meter Houthalen, België
  • Parkbanken geleverd aan Nedtrain
  • Voetbaldoelen SC Heerenveen

Overkapping Keulen op het WTC gebouw te RotterdamRaadgevend totaal leverancier.


Zoals u kunt lezen wordt SKWshop tekort gedaan als er wordt gesproken over een webshop. Zo zijn we een aantal jaren geleden begonnen maar inmiddels zijn we een sterke speler geworden in Nederland en België in onze branche. Te weten; sport, straat en recreatie- hardware. 
En van reseller, zijn we dus raadgevend totaal-leverancier geworden voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Van standaard-oplossingen tot maatwerk. Van aanschaf tot volledige installatie!
Bovenstaand is als genoemd, slechts een kleine greep uit de projecten die we realiseren, maar het zijn, net als voor onze andere projecten geldt, een aantal waar we trots op zijn dat we dit hebben mogen uitvoeren. Met veel plezier en passie zullen we onze klanten in de toekomst bedienen en zult u ongetwijfeld meer van ons horen. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan een bedrijfsfilm en wederom uitbreidingen van ons assortiment, welke we binnenkort gaan introduceren op de website. 

Tot zover....

Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Dader of slachtoffer

De grootste storm aangaande de openbaringen rondom de hashtag Metoo zijn inmiddels gaan liggen. Het heeft onmiskenbaar oude wonden opengescheurd bij slachtoffers, mensen opnieuw in vertwijfeling gebracht of erger nog, wederom ondergedompeld in verdriet. Oud zeer wat opnieuw boven is komen drijven, gebeurtenissen die lang lagen verstopt onder een deken van schaamte en machteloosheid. Verschrikkelijk. Alhoewel er ook vrouwen waren die vonden dat hun een kras in de ziel was geleverd door een bouwvakker de vanaf de steiger naar mevrouw in kwestie floot. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik voor deze groep minder empathie kan opbrengen. Sommige mensen doen het lijken alsof de #MeToo beweging een bevoorrechte club is waar je per se bij moet horen. Er is bij mij een geval uitgesprongen, namelijk de man die het nodig vond om zijn belager van hetzelfde geslacht in de media aan de schandpaal te nagelen in plaats van eerst het recht te laten spreken op de plek waar het hoort. Namelijk Jell…