Doorgaan naar hoofdcontent

Uitbreiding assortiment

Update assortiment SKWshop

Dat het assortiment van SKWshop zeer uitgebreid is op het gebied van sport, straat en recreatie zal bij de lezers inmiddels duidelijk zijn. Dagelijks steekt het team van SKWshop veel tijd en energie in de zaak, zorg dragen voor tevreden klanten en uitsluitend kwaliteit leveren is de standaard. Na jaren van investeren, filteren en door sorteren mogen we met trots zeggen dat er een stabiele zaak is opgebouwd met betrouwbare leveranciers die mee denken en net als ons vooruit strevend zijn. Uiteraard, wanneer we nieuwe producten willen implementeren is het niet altijd gelijk een schot in de roos wanneer we voor een producent hebben gekozen. Dergelijke processen hebben tijd nodig om erachter te komen of we de goede keus hebben gemaakt.SEPcourts

Ook nu hebben we nieuwe producten opgenomen in het assortiment. Na veel afwegingen hebben we besloten een nieuw concept van sportvloeren aan te bieden, het zogenaamde SEPcourt. Dit is een speciaal ontwikkelde speelvloer, vooral bedoeld voor basisscholen. Het kan aangebracht worden op bestaande schoolpleinen en is binnen een dag gelegd door het modulaire klik systeem. Er hoeven dus geen ingrijpende veranderingen plaats vinden waardoor het speelplezier op het plein vrijwel ongehinderd blijft. Het is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en wordt voorzien van diverse patronen zodat er diverse sport en spel varianten op uit te voeren zijn. Kortom een must have voor ieder schoolplein!
SEPcourt van het Olympus college te Arnhem
Bootcamp stations

Het tweede product dat we hebben toegevoegd zijn de bootcamp stations. Dit is momenteel een steeds vaker verschijnend fenomeen in de openbare ruimte. Het biedt vele mogelijkheden qua sport en anders dan bij een sportschool kost het de gebruiker geen geld om sportieve activiteiten te beoefen. Wanneer het eenmaal is gefaciliteerd door de gemeente kan een ieder uit de omgeving er kosteloos gebruik van maken. We hebben er voor gekozen om 3 varianten aan te bieden, te weten: S+, M en L. Alles voldoet aan zeer strenge veiligheidsnormen die benodigd zijn om het te mogen plaatsen in Nederland of Belgie. Dus ons advies aan de overheids instellingen, neem uw verantwoordelijkheid en geef ook uw bewoners ook de mogelijkheid om te sporten in de buitenlucht.


Tot zover....

Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …