Doorgaan naar hoofdcontent

Aanschaf dug- outs.

Waar op te letten?


De aanschaf van dug- outs is voor de meeste clubs een prijzige aangelegenheid. Aangezien veel amateurclubs worden geprivatiseerd is geld een schaars goed, vaak wordt er dan ook lang over nagedacht en zorgvuldig geshopt. Maar waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een dug- out? Allereerst is het belangrijk om te kijken waar de dug- outs komen te staan. Altijd speelt het vlaggenschip van de club op het hoofdveld wat betekend dat je langs dit veld grotere varianten plaatst dan langs de bijvelden. Deze selectie is het grootst waardoor je meer plekken nodig hebt om spelers en staf droog en veilig te laten zitten. Neem als leidraad dat je per meter 2 spelers, c.q. begeleiders kwijt kan. Langs een bijveld wordt doorgaans gekozen voor dug- outs van 3 meter terwijl langs een hoofdveld dikwijls dug- outs komen te staan van 5 of 6 meter. Langs een hoofdveld wordt ook vaker voor gecoate varianten gekozen vanwege de uitstraling.

Werkplaats foto, hier voorzien van aluminium onderkant.
Hier wordt vaak voor gekozen langs hockeyvelden.


Materiaal

Het materiaal bestaat bij ieder model uit een aluminium frame met polycarbonaat platen aan de achter- en zijkanten van de dug- out. Bij SKWshop maken we gebruik van zware profielen met goed en stevig polycarbonaat. Wat van belang is, is de grootte, denk er goed over na of het gezien de ambities van de club klopt. Is de club van plan om binnen 5 jaar 2 klassen hoger te spelen? Dan is het verstandig om alvast te kiezen voor grotere dug- outs dan op dit moment noodzakelijk. Bij hogerop spelen hoort een grotere en bredere selectie. 
Ook heb je keuze op het gebied van zitten, de standaard varianten zijn voor zien van 2 hardhouten planken, heb je wat meer budget dan kun je overwegen om de dug- outs te voorzien van kuipstoeltjes in de club kleuren. De helemaal luxe uitvoering kan worden voorzien van poedercoating in een ral kleur naar keuze waardoor de dug- out helemaal af is. Ten laatste is er nog de keuze in diepte, dit varieert van 1,50 tot 2 meter. Des te dieper de dug- out, des te beter ben je beschermd tegen regen en wind.
Dug- out model 170 zonder coating met hardhouten zitting

Dug- out model 180 voorzien van zwarte poedercoating


Tot slot

Kortom best veel dingen om over na te denken alvorens over te gaan tot aanschaf. SKWshop beschikt over een zeer ruim assortiment dug- outs, van 4 tot 6 meter lang en in verschillende dieptes leverbaar. Wanneer u vragen heeft bel of mail ons gerust, ons advies is altijd gratis. Wij helpen u graag!!

P.s. wij verkopen ook reservebankjes zoals onderstaand afgebeeld.
Reservebank met kuipstoeltjes


Tot zover, 
Angelo Koops, sales manager SKWShop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …