Doorgaan naar hoofdcontent

Fietsoverkappingen cq rookoverkappingen

Overkappingen Bij SKWshop zijn we inmiddels een redelijk grote speler in Nederland op het gebied van sport, straat en recreatie. In deze blog licht ik er een productgroep uit, namelijk het assortiment op het gebied van de overkappingen. Dit onderdeel van de markt zijn we sterk in, we kunnen overkapping aanbieden voor budget prijzen tot overkappingen uit het luxere segment. Er zijn 2 soorten, namelijk de rookoverkapping en de fietsoverkapping, onderstaand een overzicht, namelijk laag, midden en hoger segment.


Budget overkappingen


Wanneer we over de budget overkappingen spreken bedoelen we hiermee het lagere segment. Dit houdt zeker niet in dat de kwaliteit niet goed is, het zijn overkapping die simpel en wat kleiner zijn uitgevoerd. Goede voorbeelden hiervan zijn de rookoverkapping Jena, en de fietsoverkapping Karin.
                     
                                                                               
                Rookoverkapping Jena

 

Midden segment


In het midden segment hebben we een aantal zeer fraaie oplossingen. Dit zijn de fietsoverkapping City en de rookoverkapping Keulen. Allebei uitgevoerd met zeer zware profielen en leverbaar met poedercoating in ral-kleur naar keuze. Door het zware veiligheidsglas zijn beide overkappingen een aanwinst voor iedere openbare en semi-openbare ruimte.

Rookoverkapping Keulen


Hoog segment


Als laatste laat ik u kennis maken met 2 overkappingen uit het hogere segment. Deze hebben een zeer hoog afwerkingsniveau en zijn vervaardigd uit de beste materialen welke de markt te bieden heeft. De rijwieloverkapping Center en rokerspaviljoen model Paris. Werkelijk prachtig uitgevoerde modellen, dit zijn aanwinsten voor iedere openbare ruimte als het gaat om park en straatmeubilair

Rokerspaviljoen Paris


Zoals u bovenstaand kunt lezen beschikken wij over een zeer ruim assortiment op het gebied van rokers- en fietsoverkappingen. Uiteraard is niet ieder model omschreven, maar zo heeft u een kleine impressie van onze mogelijkheden. Mocht u naar aanleiding van dit blog geïnteresseerd zijn geraakt, schroom dan niet om contact op te nemen met SKWshop. Wij helpen u graag en ons advies is uiteraard altijd gratis.

Tot zover,

M.vr.gr. Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop.nl


Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …