Doorgaan naar hoofdcontent

Outdoor fitness speerpunt 2017

Doelstellingen


Het jaar 2017 is aangebroken, januari is voor SKWshop een maand om te beslissen waar we de peilen op gaan richten. Afgelopen jaar was een goed maar ook grillig jaar voor ons. Aangezien we nog een jonge onderneming zijn is het soms aftasten hoe het gaat lopen als het een even rustig is. Komt het van de vakantie periode? Oh ondernemers moeten belasting afrekenen, dat zal het zijn. Constant aftasten....

Jeugddoel JVD195 bij ons altijd voordelig.


We zijn nog niet in een positie dat we op onze lauweren kunnen gaan rusten en er op vertrouwen dat het wel goed komt. Het was dan ook een goed jaar om te leren, vooral voor mij persoonlijk. Wanneer je werkzaam bent in een kleine ( qua personeel ) onderneming moet je flexibel en creatief zijn. We hebben laten zien dat we het kunnen, zelfs in een hectisch jaar hebben we enorme progressie geboekt. Kortom het fundament voor 2017 lijkt stabiel!

Buitenfitness


Afgaand op de afgelopen jaren kunnen we constateren dat we op het gebied van sport en straatmeubilair een stabiele betrouwbare partner zijn geworden voor een groot aantal sportverenigingen, bedrijven en gemeentes. 
Het doel voor dit jaar is om te zorgen dat we een aantal parken mogen inrichten met onze producten voor buiten fitness en bootcamp activiteiten. Na lange tijd zoeken hebben we hiervoor een partner gevonden die alleen gaat voor absolute topkwaliteit. We bieden een groot deel uit het assortiment van deze leverancier. De bootcamp stations zijn verdeeld in grootte, van maat S tm XXL, de apparaten zijn in vrijwel iedere RAL kleur verkrijgbaar waardoor je je eigen draai er aan kan geven. Op dit moment zijn we bezig met een partij die een  park door ons wil laten inrichten. Mocht dit doorgang vinden dan houden we jullie hier natuurlijk van op de hoogte.

Bootcamp station model S


Tot slot


Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen zijn we weer met veel ambitie aan het nieuwe jaar begonnen. LET OP!! In het voorjaar komen we weer met een aantal spectaculaire aanbiedingen op ons assortiment voetbaldoelen en kunststof straatmeubilair. Hou onze website en facebook pagina dus in de gaten. Voor advies of het aanvragen van een offerte bel of mail ons, wij helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …