Doorgaan naar hoofdcontent

Slagboom kopen

Slagbomen handbediendWij van SKWshop hebben een ruim assortiment handbediende slagbomen. De keuze is afhankelijk van de wensen van de klant. Sommige klanten willen hun particuliere erf afscheiden maar we hebben ook klanten die een slagboom inzetten omdat ze bijvoorbeeld een industrieterrein willen afzetten voor bezoekers. Onderstaand een aantal varianten van slagbomen welke SKWshop in het assortiment heeft.

Slagboom budget


De budget slagboom is een handbediende slagboom welke is voorzien van een contragewicht waardoor het relatief eenvoudig is de arm in de verticale stand te krijgen. Deze variant is leverbaar met een vaste opvangpaal welke op het maaiveld wordt geplaatst. Wanneer hier geen ruimte voor is kunt u ook kiezen voor een slagboom met een pendelsteun. Deze zit gemonteerd aan de arm en gaat mee omhoog bij het openen. 
De slagbomen worden geleverd met een voetplaat waardoor deze eenvoudig gemonteerd kan worden op het maaiveld, bijvoorbeeld een betonnen of stenen oprit. Wanneer het nog ruig terrein is moet er een betonvoet van minimaal 40 x 40 x 40 cm in de grond gegraven worden. Uiteraard kan SKWshop de montage van de slagboom ook uitvoeren.


Deze topkwaliteit slagboom nergens voordeliger!
 Al verkrijgbaar vanaf € 575,-


De slagbomen zijn leverbaar in een afmeting met een vrije doorgang van 3 - 7 meter.

Slagboom met pendelsteun


Slagboom met gasveer


Voor een terrein met beperkte mogelijkheden qua ruimte hebben we de slagbomen met gasveer in het assortiment. Door de gasveer is de arm zeer eenvoudig omhoog te zetten waardoor er geen contragewicht aan het uiteinde van de arm zit. Ook deze is verkrijgbaar met zowel vaste opvangpaal als pendelsteun.  De montage dient op dezelfde wijze uitgevoerd te worden als de slagboom budget.
Al onze slagbomen zijn verkrijgbaar met 3 soorten vergrendeling, namelijk:
  • Uivoering met hangslot ( wordt niet mee geleverd )
  • Uitvoering met driekantslot inclusief bijbehorende sleutel.
  • Uitvoering met cilinderslot
  • Uitvoering met zowel driekantslot als cilinderslot.

Slagboom zonder contragewicht, met gasveer.

Tot slot


Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen zijn er veel mogelijkheden als het gaat om beperken van toegang van uw terrein. Ook hebben we elektrische slagbomen in ons assortiment. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze producten kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag en ons advies en offertes zijn altijd gratis.

P.s. SKWshop mag met trots melden dat er binnenkort een Adidas reclame wordt gelanceerd waarin voetbaldoelen van SKWshop te zien zijn. We houden u op de hoogte!

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshopReacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …