Doorgaan naar hoofdcontent

Slagboom kopen

Slagbomen handbediendWij van SKWshop hebben een ruim assortiment handbediende slagbomen. De keuze is afhankelijk van de wensen van de klant. Sommige klanten willen hun particuliere erf afscheiden maar we hebben ook klanten die een slagboom inzetten omdat ze bijvoorbeeld een industrieterrein willen afzetten voor bezoekers. Onderstaand een aantal varianten van slagbomen welke SKWshop in het assortiment heeft.

Slagboom budget


De budget slagboom is een handbediende slagboom welke is voorzien van een contragewicht waardoor het relatief eenvoudig is de arm in de verticale stand te krijgen. Deze variant is leverbaar met een vaste opvangpaal welke op het maaiveld wordt geplaatst. Wanneer hier geen ruimte voor is kunt u ook kiezen voor een slagboom met een pendelsteun. Deze zit gemonteerd aan de arm en gaat mee omhoog bij het openen. 
De slagbomen worden geleverd met een voetplaat waardoor deze eenvoudig gemonteerd kan worden op het maaiveld, bijvoorbeeld een betonnen of stenen oprit. Wanneer het nog ruig terrein is moet er een betonvoet van minimaal 40 x 40 x 40 cm in de grond gegraven worden. Uiteraard kan SKWshop de montage van de slagboom ook uitvoeren.


Deze topkwaliteit slagboom nergens voordeliger!
 Al verkrijgbaar vanaf € 575,-


De slagbomen zijn leverbaar in een afmeting met een vrije doorgang van 3 - 7 meter.

Slagboom met pendelsteun


Slagboom met gasveer


Voor een terrein met beperkte mogelijkheden qua ruimte hebben we de slagbomen met gasveer in het assortiment. Door de gasveer is de arm zeer eenvoudig omhoog te zetten waardoor er geen contragewicht aan het uiteinde van de arm zit. Ook deze is verkrijgbaar met zowel vaste opvangpaal als pendelsteun.  De montage dient op dezelfde wijze uitgevoerd te worden als de slagboom budget.
Al onze slagbomen zijn verkrijgbaar met 3 soorten vergrendeling, namelijk:
  • Uivoering met hangslot ( wordt niet mee geleverd )
  • Uitvoering met driekantslot inclusief bijbehorende sleutel.
  • Uitvoering met cilinderslot
  • Uitvoering met zowel driekantslot als cilinderslot.

Slagboom zonder contragewicht, met gasveer.

Tot slot


Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen zijn er veel mogelijkheden als het gaat om beperken van toegang van uw terrein. Ook hebben we elektrische slagbomen in ons assortiment. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze producten kunt u ons bellen of mailen. Wij helpen u graag en ons advies en offertes zijn altijd gratis.

P.s. SKWshop mag met trots melden dat er binnenkort een Adidas reclame wordt gelanceerd waarin voetbaldoelen van SKWshop te zien zijn. We houden u op de hoogte!

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshopReacties

Populaire posts van deze blog

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …