Doorgaan naar hoofdcontent

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling


Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 

Fietsoverkapping Karin


De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.

Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen:
  • 2.145 x 2.250 x 2.330 mm
  • 4.300 x 2.250 x 2.330 mm
Dit model is al verkrijgbaar vanaf € 695,- !!!!

Onderstaand een aantal afbeeldingen van deze degelijke en scherp geprijsde overkapping.

Fietsoverkapping Karin, voorzien van een achterwand.

Fietsenstalling BF1000

De volgende overkapping is een fietsoverkapping in het iets duurdere segment maar heeft dan ook zeker meer uitstraling dan menig andere overkapping. Deze wordt ook wel de boogkap genoemd door het fraai gebogen uiterlijk. Het geraamte kan voorzien worden van poedercoating en de achterkant heeft standaard slagvast polycarbonaat waardoor de overkapping behoorlijk vandalisme bestendig is . Als extra optie kan deze fietsenstalling geleverd worden met zijwanden en deze is ook uit te breiden door middel van aanbouwdelen. Onderstaand de standaard afmeting van deze overkapping.
  • 3000 x 1930 x 2015 mm
Overkapping BF1000

Tot slot


Zoals u heeft kunnen lezen hebben we mooie fietsoverkappingen in de aanbieding maar uiteraard is dit maar een klein deel van de opties. Kijk voor meer overkapping of ander park en straatmeubilair op onze website. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, ons advies is gratis en we helpen u graag.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…