Doorgaan naar hoofdcontent

Tribune bouw

Tribune


Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overeenstemming en de eerste tribune, geleverd door SKWshop was een feit.

Opbouw fase van de tribune

Ontwikkeling

Nadat de formaliteiten waren voldaan kon er een plan uitgestippeld worden qua productie in levering. Al snel na het akkoord bleek dat het pakket met tekeningen niet meer voldeed aan de eisen die nu gelden. Met dank aan de mannen van Hoving hekwerk is het volledige pakket vernieuwd, alles werd opnieuw getekend en berekend. Dit was iets waar we geen rekening mee hadden gehouden, gevolg was een behoorlijke vertraging in productie. Uiteindelijk is er toch een pakket op tafel komen te liggen waar we nu met recht trots op kunnen zijn. Het is een spannende tijd geweest maar vooral een goed leertraject. THOR heeft er voor gekozen om de bouw in eigen beheer te doen, het is dus als compleet pakket met handleiding en instructies geleverd in de eerste week van februari. Op het moment dat alles was geleverd kon er worden begonnen met de bouw. Ook hier heeft zowel SKWshop als Hoving hekwerk behoorlijk stress van gehad. Klopt alles? Zijn we niets vergeten? Is het compleet? We kunnen met trots melden; het klopte!! Op een paar kleine puntjes na is zowel de levering als de bouw van de tribune goed verlopen. Na een jaar van ontwikkeling en vernieuwing op het gebied van tribune bouw kunnen we dan ook zeggen dat we een prachtig product in de markt gezet hebben. Wanneer een volgende order zal komen ligt het pakket volledig klaar en kunnen we u van A tot Z begeleiden bij de aanschaf en opbouw. Onderstaand het resultaat van de tribune bij THOR te Roosendaal. Namens SKWshop en Hoving hekwerk; Gefeliciteerd met de aanwinst bij jullie prachtig verzorgde atletiek vereniging!!

Zij aanzicht tribune


Tribune THOR Roosendaal

Tot slot

Mocht u interesse hebben in een tribune bij u op het sportpark? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ons advies en offertes zijn altijd gratis en we helpen u graag. Voor alles op het gebied van sport, straat en recreatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Voetbalkooi of pannakooi van SKWshop

Panna- en voetbalkooien
Bij SKWshop durven wij te zeggen dat we op dit moment één van de betere kooibouwers van het land zijn. Door onze ervaring en de speciaal op maat gemaakte projecten die wij hebben uitgevoerd de afgelopen jaren kunnen wij iedere klant van het begin tot het eind helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van een pannakooi. We leveren kleine ovale kooitjes voor de kleinsten op het schoolplein maar ontwerpen ook grote kooien waarbij tekeningen en berekeningen gewenst zijn.

Pannakooi ovaal Onze ovale pannakooien zijn vooral bedoeld voor op schoolpleinen van basisscholen. Deze worden geleverd en geplaatst met ronde staanders en een leunbuis aan de lange kanten. De staafmatten worden vast geschroefd tussen de klippen die aangelast zitten aan de ronde buizen. Wanneer het schoolplein niet toegankelijk is voor hangjeugd buiten de schooltijden om is dit een prima oplossing waar kinderen veel speelplezier aan zullen beleven. De doeltjes worden geleverd in een vrolijke RAL kle…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …

Lieve

Lieve,

Lieve wat eigenlijk? Ik heb je nooit gekend. Het enige wat we gemeen hadden, is dat we ongeveer even oud waren en in het noorden van het land zijn opgegroeid. Het is mogelijk dat we in onze kindertijd naar dezelfde programma's keken, op hetzelfde tijdstip naar dezelfde zender. De kans dat we elkaar ooit zijn tegengekomen is te verwaarlozen, misschien eens in dezelfde trein gezeten. Zonder dat we het toen wisten, zouden onze paden elkaar later g...ekruist hebben. Het is nooit zo ver gekomen.

Maar dat je lief was, weet ik zeker. Ik heb het gehoord, van je zusje, je moeder, je vader. Met ontzettend veel liefde hebben ze het nog vaak over je, tekenen van liefde, afgewisseld met verdriet vallen er van de gezichten te lezen als ze het over je hebben. Maar ook dikwijls met een lach passeer je de revue. Je moet een prachtig mens zijn geweest, dat staat vast. Vandaag staan je naasten een moment langer bij je stil, wordt er over je gepraat en aan je gedacht, het is vandaag 9 jaar …