maandag 8 mei 2017

Basketbal op het plein

Basketbal assortiment


Hallo beste lezer, hier weer een blog. Dit keer heeft het wat langer op zich laten wachten maar dit had te maken met een weekje vakantie. In dit blog presenteer ik wat de mogelijkheden zijn wat betreft basketbal in de openbare en semi openbare ruimtes. Hierbij kunt u denken aan een speelplein in de wijk of het plein bij een school. Wat betreft basketbal bieden wij zeer veel mogelijkheden, van een bord aan de muur tot een volledig gelast voetbal- basketbalsegment in een sportkooi.


Basketbalpaal Classic


De basketbalpaal Classic is een gegalvaniseerde paal met een watervast verlijmd bord, inclusief ring en netje. Afhankelijk van de ondergrond word de paal met bouten vast geboord op het maaiveld of met een verlengde staander geplaatst in beton. Deze palen zijn zeer geschikt voor op schoolpleinen van met name een basisschool. Dit is een instapmodel en is niet geschikt om heren van de NBA op te laten dunken;-). De borden die meegeleverd worden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, namelijk
  • 150 x 90 cm
  • 150 x 180 cm
De paal kan eventueel worden gecoat in een ral kleur naar keuze. De ring hangt op de officiƫle hoogte van 305 cm maar kan desgewenst ook lager geplaatst worden om het voor kleine kinderen ook leuk en leerzaam te maken. Kortom een zeer geschikte basketbalpaal voor op een schoolplein, camping of andere recreatieve ruimte te plaatsen.

Basketbalpaal Classic voorzien van witte coating.

Basketbalpaal PROFI outdoor


De basketbalpaal PROFI outdoor is een paal van zeer hoge kwaliteit. Bij de model heeft de paal een afmeting van maar liefst 102 x 120 mm wat het een zeer solide en degelijke uitstraling geeft. Deze paal is standaard gecoat in een mooie helder blauwe ral kleur maar kan desgewenst in kleur naar keuze worden gecoat. Het bord is vervaardigd uit gehard doorzichtig kunststof, dit is uiterst vandalisme arm waardoor het bord zeer geschikt is in de openbare ruimte waar veelvuldig hangjeugd aanwezig is. Het bord kan eventueel uitgevoerd worden met een professionele dunk-ring om het speelplezier voor de oudere jeugd te verhogen. 
  • Professionele uitvoering
  • Zeer zwaar uitgevoerde paal
  • Eventueel geleverd met dunk-ring
Basketbalpaal PROFI


Op onze website vindt u nog een aantal modellen, voor ieder openbare ruimte heeft SKWshop een oplossing. Eventueel is levering en montage door ons ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Extra opties

Bovenstaand staan een tweetal palen beschreven maar wij bieden meer mogelijkheden wat betreft basketbal. Zo kunt u bij ons ook terecht voor losse borden welke aan een gevel bevestigd kunnen worden. Wanneer u een groter budget heeft is het misschien een mogelijkheid om een sportkooi voor op het plein te overwegen. Hierin zitten volledig gelaste voetbaldoeltjes verwerkt met een vandalisme arm gegalvaniseerd basketbalbord er boven zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien.



Tot slot


Behalve basketbal biedt SKWshop nog veel meer mogelijkheden op het gebied van sportieve buitenruimtes. Kijkt u eens op onze website, wij leveren alles op het gebied van sport, straat en recreatie. Wij kunnen alles voor u leveren en installeren!!

Let op!! De maand mei is actiemaand bij SKWshop, wij bieden u de hele maand een interessante korting op onze pannakooien. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tot zover,
Angelo Koops,
Verkoopleider SKWshop

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

De moskeemannetjes

Angst voor de islam. Op een zaterdagochtend als vandaag, wanneer er even geen verplichtingen zijn vanwege voetbal verdiep ik m...