Doorgaan naar hoofdcontent

Parkbank Bonn

De parkbank voor sportclubsHet seizoen is voor de meeste voetballers voorbij terwijl voor de tennisvrienden onder ons het seizoen net is aangebroken. Tijd om de balans op te maken voor het sportpark, inventariseren wat vervangen moet worden om vervolgens over te gaan tot aanschaf. Buiten de gebruikelijke materialen om als doelen, netten, belijning etc. wil ik u in dit blog graag wijzen op onze parkbank Bonn. De afgelopen maanden hebben we gemerkt dat dit een zeer slimme keuze is voor meubilair op het terrein, onderstaand leest u waarom.

Parkbank Bonn


De parkbank Bonn is een zeer geschikte parkbank voor op het sportpark. Door de verschillende verkrijgbare kleuren is het tevens een product wat zich naadloos aanpast aan iedere openbare ruimte. Deze bank wordt geleverd met voeten voorzien van voorgeboorde gaten zodat deze eventueel vastgezet kan worden op het maaiveld. Onderstaand de voordelen op een rij;
 • Volkern gerecycled kunststof
 • Vrijwel onderhoudsvrij
 • Rotvrij 
 • Vriendelijke aanschafprijs 
 • Graffiti proof
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Bezorgd op locatie
 • Met of zonder rugleuning
Parkbank Bonn zonder rugleuning


Zoals u ziet is er eigenlijk geen beter denkbare oplossing voor handen als het gaat om parkmeubilair. Door het gebruikte materiaal hebben de vrijwilligers bijna geen omkijken meer neer het product. Eens per jaar reinigen met een hogedruk reiniger en er kan weer een seizoen volop worden genoten langs de kant. Onderstaand de verkrijgbare kleuren.
 • Zwart
 • Groen 
 • Antraciet
 • Beige 
 • Bi- colour
Parkbank Bonn met rugleuning


De bank wordt geleverd op locatie en kan eventueel door ons montageteam geinstalleerd worden. De bank is zonder rugleuning al verkrijgbaar vanaf 206,- euro. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Ons team staat altijd voor u klaar en is graag bereid u van meer informatie te voorzien.

Fietsoverkapping BF1000


Tot slot wil ik u graag wijzen op onze  fietsoverkapping model BF1000. Deze designoverkapping is in de maanden mei en juni een van de actieproducten van SKWshop en daardoor zeer scherp geprijsd. Deze overkapping is een aanwinst voor iedere buitenruimte door de fraaie vormgeving. Het frame is van gegalvaniseerd staal en kan tegen een meerprijs gecoat worden in RAL kleur naar keuze. De achterwand is standaard voorzien van vandalisme arm polycarbonaat, tegen een kleine meerprijs kunnen de zijwanden ook voorzien worden van hetzelfde materiaal. Het basisdeel is 3 meter breed en kan onbeperkt worden uitgebreid, hierdoor is het zeer geschikt voor scholen, stations, bedrijven en openbare instellingen. Verkrijgbaar vanaf 1695,- euro en ook dit product kan eventueel door ons gemonteerd worden. 

Overkapping BF1000 zwart gecoat


Op bovenstaande afbeelding is de overkapping gecoat in RAL 9005 waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden van deze zeer fraaie fietsoverkapping.

Tot slot


Naast boven vermelde producten hebben wij onze jeugddoelen in de aanbieding. Vanwege de veranderde spelvorm voor pupillen zijn de clubs genoodzaakt om extra doelen aan te schaffen. Vandaar hebben wij onze doelen JVD195 ( 3 x 1 meter ) en JVD180 en JVD150 ( 5 x 2 meter ) in de aanbieding. Kijk op onze website voor de spectaculaire prijzen, bij aanschaf van meerdere doelen geven we nog eens extra korting. 

Voetbaldoel JVD195

Tot slot.


Zoals u bovenstaand hebt kunnen lezen zijn er zeer veel fraaie producten in de aanbieding deze maanden. Twijfel niet langer en ga nu over tot het verfraaien van uw sportpark, bedrijventerrein of openbare ruimte.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Dader of slachtoffer

De grootste storm aangaande de openbaringen rondom de hashtag Metoo zijn inmiddels gaan liggen. Het heeft onmiskenbaar oude wonden opengescheurd bij slachtoffers, mensen opnieuw in vertwijfeling gebracht of erger nog, wederom ondergedompeld in verdriet. Oud zeer wat opnieuw boven is komen drijven, gebeurtenissen die lang lagen verstopt onder een deken van schaamte en machteloosheid. Verschrikkelijk. Alhoewel er ook vrouwen waren die vonden dat hun een kras in de ziel was geleverd door een bouwvakker de vanaf de steiger naar mevrouw in kwestie floot. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik voor deze groep minder empathie kan opbrengen. Sommige mensen doen het lijken alsof de #MeToo beweging een bevoorrechte club is waar je per se bij moet horen. Er is bij mij een geval uitgesprongen, namelijk de man die het nodig vond om zijn belager van hetzelfde geslacht in de media aan de schandpaal te nagelen in plaats van eerst het recht te laten spreken op de plek waar het hoort. Namelijk Jell…