Doorgaan naar hoofdcontent

Parkbank Bonn

De parkbank voor sportclubs



Het seizoen is voor de meeste voetballers voorbij terwijl voor de tennisvrienden onder ons het seizoen net is aangebroken. Tijd om de balans op te maken voor het sportpark, inventariseren wat vervangen moet worden om vervolgens over te gaan tot aanschaf. Buiten de gebruikelijke materialen om als doelen, netten, belijning etc. wil ik u in dit blog graag wijzen op onze parkbank Bonn. De afgelopen maanden hebben we gemerkt dat dit een zeer slimme keuze is voor meubilair op het terrein, onderstaand leest u waarom.

Parkbank Bonn


De parkbank Bonn is een zeer geschikte parkbank voor op het sportpark. Door de verschillende verkrijgbare kleuren is het tevens een product wat zich naadloos aanpast aan iedere openbare ruimte. Deze bank wordt geleverd met voeten voorzien van voorgeboorde gaten zodat deze eventueel vastgezet kan worden op het maaiveld. Onderstaand de voordelen op een rij;
  • Volkern gerecycled kunststof
  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Rotvrij 
  • Vriendelijke aanschafprijs 
  • Graffiti proof
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Bezorgd op locatie
  • Met of zonder rugleuning
Parkbank Bonn zonder rugleuning


Zoals u ziet is er eigenlijk geen beter denkbare oplossing voor handen als het gaat om parkmeubilair. Door het gebruikte materiaal hebben de vrijwilligers bijna geen omkijken meer neer het product. Eens per jaar reinigen met een hogedruk reiniger en er kan weer een seizoen volop worden genoten langs de kant. Onderstaand de verkrijgbare kleuren.
  • Zwart
  • Groen 
  • Antraciet
  • Beige 
  • Bi- colour
Parkbank Bonn met rugleuning


De bank wordt geleverd op locatie en kan eventueel door ons montageteam geinstalleerd worden. De bank is zonder rugleuning al verkrijgbaar vanaf 206,- euro. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Ons team staat altijd voor u klaar en is graag bereid u van meer informatie te voorzien.

Fietsoverkapping BF1000


Tot slot wil ik u graag wijzen op onze  fietsoverkapping model BF1000. Deze designoverkapping is in de maanden mei en juni een van de actieproducten van SKWshop en daardoor zeer scherp geprijsd. Deze overkapping is een aanwinst voor iedere buitenruimte door de fraaie vormgeving. Het frame is van gegalvaniseerd staal en kan tegen een meerprijs gecoat worden in RAL kleur naar keuze. De achterwand is standaard voorzien van vandalisme arm polycarbonaat, tegen een kleine meerprijs kunnen de zijwanden ook voorzien worden van hetzelfde materiaal. Het basisdeel is 3 meter breed en kan onbeperkt worden uitgebreid, hierdoor is het zeer geschikt voor scholen, stations, bedrijven en openbare instellingen. Verkrijgbaar vanaf 1695,- euro en ook dit product kan eventueel door ons gemonteerd worden. 

Overkapping BF1000 zwart gecoat


Op bovenstaande afbeelding is de overkapping gecoat in RAL 9005 waardoor het een exclusieve uitstraling krijgt. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden van deze zeer fraaie fietsoverkapping.

Tot slot


Naast boven vermelde producten hebben wij onze jeugddoelen in de aanbieding. Vanwege de veranderde spelvorm voor pupillen zijn de clubs genoodzaakt om extra doelen aan te schaffen. Vandaar hebben wij onze doelen JVD195 ( 3 x 1 meter ) en JVD180 en JVD150 ( 5 x 2 meter ) in de aanbieding. Kijk op onze website voor de spectaculaire prijzen, bij aanschaf van meerdere doelen geven we nog eens extra korting. 

Voetbaldoel JVD195

Tot slot.


Zoals u bovenstaand hebt kunnen lezen zijn er zeer veel fraaie producten in de aanbieding deze maanden. Twijfel niet langer en ga nu over tot het verfraaien van uw sportpark, bedrijventerrein of openbare ruimte.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment.  Rookoverkapping Jena De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal Standaard uitgerust met voetplaten  Wanden vervaardigd uit hoogwaardig

Kantoorunit kopen

Kantoorunits Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant. Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneel Paneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raam Onderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraam Volledig glaspaneel.

Voetbalkooi en calisthenics.

Top projecten. Wij van SKWshop waarderen iedere order enorm. Of het nu gaat om een handvol nethaken of een rookoverkapping, iedere klant is even belangrijk bij ons. Natuurlijk is het wel zo dat je af en toe een project krijgt waar je hart net iets sneller van gaat kloppen. Dit was het geval na de oplevering van een schitterende voetbalkooi bij vv Tricht en een calisthenics park voor de gemeente Groningen in de wijk Lewenborg. De kooi bij Tricht heeft net iets extra's omdat deze rondom is afgewerkt met reclame ophangsysteem en reclameborden. Het calisthenics park voor de gemeente Groningen is bijzonder omdat het voor ons het eerste bootcamp park is welke wij hebben mogen plaatsen, en dan ook nog eens uitgerekend in onze achtertuin. Mooier kan niet!! Pannakooi Tricht De pannakooi in Tricht is een schitterend project geworden, deze club heeft gekozen voor een voetbalkooi uit onze Premium serie. Nou is dit op zich geen hele bijzondere keus want het is ons meest verkochte