Doorgaan naar hoofdcontent

Kunststof parkmeubilair kopen

Kunststof parkmeubilairHet voorjaar is eindelijk definitief aangebroken en dat is goed te merken aan de offerte aanvragen die we deze periode krijgen bij SKWshop. Daar waar in de winterperiode de rookoverkappingen veelvuldig worden aangevraagd is het deze periode het parkmeubilair wat de overhand heeft. Een uitstekend product maar nog niet heel erg bekend onder de klanten is het kunststof parkmeubilair. Dit behoorlijk wat voordelen ten opzicht van hout of metaal.
 • Vrijwel onderhoudsvrij
 • Relatief eenvoudig verwijderen van graffiti
 • Gerecycled kunststof, dus beter voor het milieu
 • Volkern kunststof is het meest vandalisme arm
Genoeg redenen dus om te overwegen om kunststof parkmeubilair te kiezen, onderstaand een aantal producten waar we u graag nader mee laten kennismaken.


Parkbank Bonn


De kunststof parkbank Bonn is een fraai vormgegeven product en uiteraard vervaardigd uit gerecycled kunststof. Deze bank is volledig massief en daardoor zeer geschikt voor de openbare ruimte aangezien het hufter proof is vanwege het oerdegelijke materiaal. De bank is verkrijgbaar met en zonder rugleuning en in de volgende kleuren;
 • Grijs 
 • Zwart 
 • Bruin
 • Groen
 • Beige
 • Bi- colour
Parkbank Bonn, bruin uitgevoerd.


Ook zijn er twee verschillende lengtes verkrijgbaar, namelijk 180 en 360 cm. Het zitgedeelte heeft 3 planken en het ruggedeelte 2, de zithoogte vanaf het maaiveld bedraagt 43 cm. De voeten zijn voorzien van voorgeboorde gaten zodat de bank eventueel vastgezet kan worden op het maaiveld. Kortom een zeer degelijke en milieubewuste keuze.


Picknickset MatrixDe picknickset Matrix springt er wat ons betreft uit als het gaat om kunststof picknicksets. Door de bijzondere vormgeving is deze picknickset een in het oog springend product op uw terrein. Deze picknickset wordt geleverd met zwarte voeten en voor het blad en het zitgedeelte kan ook weer gekozen worden voor de bovenstaande kleuren. Onderstaand de specificaties van deze prachtige set;
 • Lengte circa 194 cm
 • Breedte circa 180 cm
 • Tafelhoogte circa 74 cm
 • Verstevigde zitplanken.
Picknickset Matrix, uitgevoerd in bi- colour.


Zoals u op de foto kunt zien is dit een ideale oplossing voor op het plein, park, bedrijfsterrein of andere openbare ruimte. Ook is deze set voorzien van voorgeboorde gaten in de voeten zodat deze eventueel vastgezet kan worden. Voor meer informatie bezoek onze website of neem contact met ons op.


Eindeloze mogelijkhedenEigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om kunststof producten voor de buitenruimte. Bovenstaand hebben we kennis laten maken met parkbanken en picknicksets, maar ook kunnen we plantenbakken of bijvoorbeeld slagplanken voor hockey leveren. Eveneens vervaardigd uit volledig gerecycled kunststof. SKWshop is de leverancier voor alles op het gebied van sport straat en recreatie. Bezoek onze website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard leveren wij alle producten tot aan de deur en kunnen we eventueel de montage of installatie verzorgen. Geen uitdaging gaan we uit de weg.

Plantenbak Agora, leverbaar in verschillende kleuren.


Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …