Doorgaan naar hoofdcontent

Voetbalkooi en calisthenics.

Top projecten.


Wij van SKWshop waarderen iedere order enorm. Of het nu gaat om een handvol nethaken of een rookoverkapping, iedere klant is even belangrijk bij ons. Natuurlijk is het wel zo dat je af en toe een project krijgt waar je hart net iets sneller van gaat kloppen. Dit was het geval na de oplevering van een schitterende voetbalkooi bij vv Tricht en een calisthenics park voor de gemeente Groningen in de wijk Lewenborg. De kooi bij Tricht heeft net iets extra's omdat deze rondom is afgewerkt met reclame ophangsysteem en reclameborden. Het calisthenics park voor de gemeente Groningen is bijzonder omdat het voor ons het eerste bootcamp park is welke wij hebben mogen plaatsen, en dan ook nog eens uitgerekend in onze achtertuin. Mooier kan niet!!


Pannakooi Tricht


De pannakooi in Tricht is een schitterend project geworden, deze club heeft gekozen voor een voetbalkooi uit onze Premium serie. Nou is dit op zich geen hele bijzondere keus want het is ons meest verkochte model. Echter is er door deze club voor gekozen om de kooi helemaal top af te werken. Qua budget was het in de eerste instantie niet haalbaar maar door de inzet van een hoop vrijwilligers heeft de club de kosten kunnen drukken door zelf het voorbereidende grondwerk te doen. Onderstaand de specificaties van de kooi;
  • Pannakooi Premium 7,50 x 15 meter
  • Hekwerk groen gecoat, doeltjes wit
  • Kooi voorzien van kunstgras LSR24  mm
  • Rondom voorzien van reclame ophangsysteem

Pannakooi inclusief kunstgras en reclame ophangsysteem


Zoals u op de onderstaand foto kunt zien is dit niet zomaar een pannakooi geworden. Dit is echt een visite kaartje voor de club en tevens een mooie manier voor sponsoren om de naam aan de club te verbinden. Met een voetbalkooi op de club laat je kinderen spelenderwijs kennis maken met het spel.
Wij van SKWshop denken graag met u mee van het begin tot het eind en verzorgen tevens de installatie.


Calisthenics Groningen


Het volgende project dat er wel echt uitspringt in de afgelopen maanden is het eerste calisthenics park welke we hebben geinstalleerd voor de gemeente Groningen. In de eerste instantie werden we benaderd door het team WIJ Lewenborg. Twee mannen van deze instelling zijn met het idee gekomen om buiten fitness mogelijk te maken in de wijk. Het mooie van hun plan was dat ze het liefst voor een leverancier uit de buurt wilden kiezen zodat er nauw en kort samengewerkt kon worden. Na contact met ons zijn er medewerkers van de gemeente Groningen aangeschoven om het plan vorm te geven en realistisch te maken. In de eerste instantie werd er nogal terughoudend gereageerd om dat we nog nooit eerder een dergelijk project tot stand hadden gebracht. Maar door het grote aantal andere klussen waaronder de reeks pannakooien welke we door de jaren heen hebben geplaatst werd ons de klus toch gegund, een mooi gebaar van de gemeente.

Uiteraard was het voor ons van SKWshop eveneens een behoorlijke uitdaging. Ten eerste hadden we nog nooit een dergelijk park aangelegd en ten tweede was het afwachten of ook werkelijk de topkwaliteit van het park werd geleverd zoals verwacht. Nu het project af is kunnen we niet anders dan enorm trots zijn op het eindresultaat. De kwaliteit van het park is zeer hoog en er is gekozen voor een zeer mooie kleurstelling van het park. Alle toestellen uit deze lijn zijn te coaten in RAL kleur naar keuze van de klant.

De calisthenics toestellen zijn verkrijgbaar in  verschillende groottes, de gemeente Groningen heeft gekozen voor het model Nippur S+ met een extra buikspierbank. Op onze website ziet u de mogelijkheden qua uitbreiding. De standaard parken zijn als volgt verkrijgbaar.
  • Nippur S
  • Nippur S+
  • Nippur M
  • Nippur M+ 
  • Nippur L
  • Nippur L+
Ter indicatie, voor het park Nippur S+ is een vloeroppervlak van minimaal 10 x 7 meter nodig. Dit om de veiligheid te kunnen waarborgen voor de gebruikers. Voor de vloer is gekozen voor kunstgras met valdemping. In dit geval sluit de kleur van het park naadloos aan bij de kleur van de toestellen. Maar zoals gezegd; aan u de keuze.


Tot slotZoals u bovenstaand heeft kunnen lezen is SKWshop door de jaren heen een serieuze speler geworden op het gebied van buiteninrichting. Buiten onze standaard producten om denken wij graag met u mooi om samen tot een op maat gemaakt project te komen. We leveren tot aan de deur en zorgen eventueel voor de installatie. SKWshop, buiten de sterktste!!! Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …