Doorgaan naar hoofdcontent

Voetbalkooi en calisthenics.

Top projecten.


Wij van SKWshop waarderen iedere order enorm. Of het nu gaat om een handvol nethaken of een rookoverkapping, iedere klant is even belangrijk bij ons. Natuurlijk is het wel zo dat je af en toe een project krijgt waar je hart net iets sneller van gaat kloppen. Dit was het geval na de oplevering van een schitterende voetbalkooi bij vv Tricht en een calisthenics park voor de gemeente Groningen in de wijk Lewenborg. De kooi bij Tricht heeft net iets extra's omdat deze rondom is afgewerkt met reclame ophangsysteem en reclameborden. Het calisthenics park voor de gemeente Groningen is bijzonder omdat het voor ons het eerste bootcamp park is welke wij hebben mogen plaatsen, en dan ook nog eens uitgerekend in onze achtertuin. Mooier kan niet!!


Pannakooi Tricht


De pannakooi in Tricht is een schitterend project geworden, deze club heeft gekozen voor een voetbalkooi uit onze Premium serie. Nou is dit op zich geen hele bijzondere keus want het is ons meest verkochte model. Echter is er door deze club voor gekozen om de kooi helemaal top af te werken. Qua budget was het in de eerste instantie niet haalbaar maar door de inzet van een hoop vrijwilligers heeft de club de kosten kunnen drukken door zelf het voorbereidende grondwerk te doen. Onderstaand de specificaties van de kooi;
  • Pannakooi Premium 7,50 x 15 meter
  • Hekwerk groen gecoat, doeltjes wit
  • Kooi voorzien van kunstgras LSR24  mm
  • Rondom voorzien van reclame ophangsysteem

Pannakooi inclusief kunstgras en reclame ophangsysteem


Zoals u op de onderstaand foto kunt zien is dit niet zomaar een pannakooi geworden. Dit is echt een visite kaartje voor de club en tevens een mooie manier voor sponsoren om de naam aan de club te verbinden. Met een voetbalkooi op de club laat je kinderen spelenderwijs kennis maken met het spel.
Wij van SKWshop denken graag met u mee van het begin tot het eind en verzorgen tevens de installatie.


Calisthenics Groningen


Het volgende project dat er wel echt uitspringt in de afgelopen maanden is het eerste calisthenics park welke we hebben geinstalleerd voor de gemeente Groningen. In de eerste instantie werden we benaderd door het team WIJ Lewenborg. Twee mannen van deze instelling zijn met het idee gekomen om buiten fitness mogelijk te maken in de wijk. Het mooie van hun plan was dat ze het liefst voor een leverancier uit de buurt wilden kiezen zodat er nauw en kort samengewerkt kon worden. Na contact met ons zijn er medewerkers van de gemeente Groningen aangeschoven om het plan vorm te geven en realistisch te maken. In de eerste instantie werd er nogal terughoudend gereageerd om dat we nog nooit eerder een dergelijk project tot stand hadden gebracht. Maar door het grote aantal andere klussen waaronder de reeks pannakooien welke we door de jaren heen hebben geplaatst werd ons de klus toch gegund, een mooi gebaar van de gemeente.

Uiteraard was het voor ons van SKWshop eveneens een behoorlijke uitdaging. Ten eerste hadden we nog nooit een dergelijk park aangelegd en ten tweede was het afwachten of ook werkelijk de topkwaliteit van het park werd geleverd zoals verwacht. Nu het project af is kunnen we niet anders dan enorm trots zijn op het eindresultaat. De kwaliteit van het park is zeer hoog en er is gekozen voor een zeer mooie kleurstelling van het park. Alle toestellen uit deze lijn zijn te coaten in RAL kleur naar keuze van de klant.

De calisthenics toestellen zijn verkrijgbaar in  verschillende groottes, de gemeente Groningen heeft gekozen voor het model Nippur S+ met een extra buikspierbank. Op onze website ziet u de mogelijkheden qua uitbreiding. De standaard parken zijn als volgt verkrijgbaar.
  • Nippur S
  • Nippur S+
  • Nippur M
  • Nippur M+ 
  • Nippur L
  • Nippur L+
Ter indicatie, voor het park Nippur S+ is een vloeroppervlak van minimaal 10 x 7 meter nodig. Dit om de veiligheid te kunnen waarborgen voor de gebruikers. Voor de vloer is gekozen voor kunstgras met valdemping. In dit geval sluit de kleur van het park naadloos aan bij de kleur van de toestellen. Maar zoals gezegd; aan u de keuze.


Tot slotZoals u bovenstaand heeft kunnen lezen is SKWshop door de jaren heen een serieuze speler geworden op het gebied van buiteninrichting. Buiten onze standaard producten om denken wij graag met u mooi om samen tot een op maat gemaakt project te komen. We leveren tot aan de deur en zorgen eventueel voor de installatie. SKWshop, buiten de sterktste!!! Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Dader of slachtoffer

De grootste storm aangaande de openbaringen rondom de hashtag Metoo zijn inmiddels gaan liggen. Het heeft onmiskenbaar oude wonden opengescheurd bij slachtoffers, mensen opnieuw in vertwijfeling gebracht of erger nog, wederom ondergedompeld in verdriet. Oud zeer wat opnieuw boven is komen drijven, gebeurtenissen die lang lagen verstopt onder een deken van schaamte en machteloosheid. Verschrikkelijk. Alhoewel er ook vrouwen waren die vonden dat hun een kras in de ziel was geleverd door een bouwvakker de vanaf de steiger naar mevrouw in kwestie floot. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik voor deze groep minder empathie kan opbrengen. Sommige mensen doen het lijken alsof de #MeToo beweging een bevoorrechte club is waar je per se bij moet horen. Er is bij mij een geval uitgesprongen, namelijk de man die het nodig vond om zijn belager van hetzelfde geslacht in de media aan de schandpaal te nagelen in plaats van eerst het recht te laten spreken op de plek waar het hoort. Namelijk Jell…