Doorgaan naar hoofdcontent

Basketbalpaal verloting

Wij van skwshop.nl zijn sinds 3 jaar bezig om een solide bedrijf neer te zetten. Iedere dag werken we er hard aan om te zorgen dat iedere partner ons ziet als betrouwbaar en stabiel. De belangrijkste factoren om dit te bewerkstelligen zijn volgens ons, afspraken na komen, levertijd zo kort mogelijk houden en producten leveren waar we achter staan.
RVS basketbalpalen, geluids en vandalisme arm basketbalbord


Nu dit langzamerhand vorm krijgt en staat, vinden wij het belangrijk om te laten zien dat we niet alles naar ons toe willen trekken. Maar dat we sociaal en maatschappelijk ook ons steentje bij willen dragen aan de samenleving. Zorgvuldig kiezen wij de projecten uit waarvan wij vinden dat deze een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan Kids United, een initiatief van FC Groningen om kinderen met een beperking op een leuke manier te laten voetballen.
Om iedereen een kans te geven hebben wij een aantal weken geleden een like, deel en win actie via Facebook laten lopen met een basketbalpaal als hoofdprijs. Uiteindelijk hebben we 3 mensen geselecteerd waarvan wij vonden dat deze de meest originele reden hadden om de basketbalpaal in de wacht te slepen. Deze 3 zijn in een pot gegaan waar wij de winnaar uit hebben getrokken om het zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.Dit is uiteindelijk Birgitte van Beelen geworden die mee heeft gedaan voor de school van haar zoontje, de Professor Leo Kannerschool te Oestgeest. Een winnaar die wij het van harte gunnen want dit is niet zomaar een school. De school richt zich op het begeleiden van kinderen met een psychiatrische of gedragsstoornis

Hartelijke groet,
Angelo Koops

Hoofd verkoop bij www.skwshop.nlHier afgebeeld met onze multi sportkooi.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …