Doorgaan naar hoofdcontent

Kantoor saai? Zo kan het ook!


Je hoort de kreten overal voorbij komen "weer naar dat saaie, stoffige kantoor". Collega's die boven op elkaar zitten, een koude, kille vloer met industrieel tapijt. Een grijs bureau en de ouwe vertrouwde stoffen bureaustoel, het liefst in zwart of grijs zodat het niet opvalt. Werknemers die dagelijks met lood in hun schoenen vertrekken vanuit huis om weer aan hun verplichting te voldoen, namelijk 8 uur doorbrengen op de werkvloer.
Hoe anders kan het ook? 
Sinds ik in dienst ben getreden bij SKWshop.nl heb ik een heel andere visie gekregen als het gaat om werken op kantoor. Gelijk vanaf het begin werd me ingeprent dat ik me vrij moest voelen in mijn werk. De werktijden en vakanties zijn zeer flexibel, geen vaste ATV dagen. Werk wanneer je wil maar zorg dat je de taken uitvoert die van je gevraagd worden, of het nu thuis is of op kantoor maakt niet uit. 
Het begon allemaal vanuit huis van de eigenaar, kort nadat ik officieel in dienst was getreden werd er intrek genomen in een mooi pand op steenworp afstand van huis. Dat het niet standaard zou worden had ik wel ingeschat, maar zoals het nu is had ik ook absoluut niet verwacht. Het is warm ingericht met prachtige bureaus en design bureaustoelen, mooie vrolijke schilderijen aan de muur welke zijn geschonken door een zeer gewaardeerde collega. Een warme kleur vloer met 2 hondenmanden erin. 1 voor de hond Shu van de eigenaar en een mand voor de jongste telg in ons midden, onze Franse Bulldog Boef. Kortom een plek waar je je thuis voelt en waar het zeer prettig werken is, in plaats van een werkplek om van te huilen. Het is iedere ondernemer aan te raden om zo'n werkplek te creëren, eenmaal gewend brengt het enorm veel creativiteit en inspiratie met zich mee. De werknemer gaat weer met plezier aan het werk wat de productiviteit ten goede komt.Aan de slag met dat stoffige kantoor, maak er iets moois van zodat positiviteit weer de boventoon voert. Succes!!! 

Een vrolijke groet,
Angelo Koops
Salesmanager SKWshop.nl


Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …