Doorgaan naar hoofdcontent

Onderdak voor iedereen? Niet in Nederland!


Het is de afgelopen maanden op z'n zachtst gezegd onrustig in Nederland. Natuurlijk zijn hier verschillende redenen voor maar de voornaamste zijn toch wel de kredietcrisis van de afgelopen jaren, gevolgd door de vluchtelingenstroom. Juist op het moment dat ons land de rug weer begon te rechtten door de aantrekkende economie werden we overspoeld door "asielzoekers". In die periode waren er ook nog eens de aanslagen op Charlie Hebdo en een jaar later op het Bataclan theater, allebei aanslagen in het hart van Parijs gepleegd door vluchtelingen en Syri√ęgangers.

De medeburger aan zijn lot overgelaten.

Bovenstaande samenloop van omstandigheden is aardige voeding voor een kruitvat welke op ontploffen staat. Door het hele land worden inspraak avonden gehouden over de opvang van asielzoekers in de gemeente, die meer dan eens bruut worden verstoord door tegenstanders van het bed-bad-brood beleid wat in Nederland wordt gevoerd. Deze opstandelingen gaan wat mij betreft vaak te ver, echter wil ik hier wel een kanttekening bij plaatsen.

Voor degenen die het nieuws dagelijks volgen mag het duidelijk zijn dat de verhoudingen vandaag de dag volledig zoek zijn. We worden overspoeld met vluchtelingen die met open armen worden ontvangen, terwijl 25.000 landgenoten onder de brug slapen zonder dat er naar ze omgekeken wordt. In het programma " Arm in Nederland? Eigen schuld! " werd pijnlijk in beeld gebracht hoe er wordt omgesprongen met mensen die door wat voor reden dan ook in de schulden terecht zijn gekomen. In het ergste geval wordt het koophuis wat ze bezitten ver onder de marktwaarde verkocht door de bank middels een executieveiling. Radeloos zonder verdere opvang worden de mensen achter gelaten met een nog hogere schuld die niet meer af te lossen is. Het kleine beetje eigenwaarde dat ze nog bezaten is ze afgenomen, met geluk kunnen ze terecht bij familie of vrienden. Voor degenen die dit ook niet meer hebben rest er een slaapzak onder de brug.

Daar waar de vluchtelingen een warm welkom wacht worden onze eigen landgenoten zonder pardon op straat gezet. De verhoudingen zijn volledig zoek.
Een warm welkom voor de vluchtelingen

Onderdak voor iedereen? Niet in Nederland!

Ik roep absoluut niet op tot opstand, maar zou niet vreemd opkijken als zeer binnenkort de pleuris volledig uitbreekt. Zolang onze linkse broeders alle misstanden en vergrijpen in de samenleving nog onder de dekmantel kunnen houden zal het grote gros zich nog rustig houden.
Totdat de beerput een keer open gaat en heel Nederland zich gaat verzetten.

Met vriendelijke groet,
Angelo Koops

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge√Įnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …