Doorgaan naar hoofdcontent

Onderdak voor iedereen? Niet in Nederland!


Het is de afgelopen maanden op z'n zachtst gezegd onrustig in Nederland. Natuurlijk zijn hier verschillende redenen voor maar de voornaamste zijn toch wel de kredietcrisis van de afgelopen jaren, gevolgd door de vluchtelingenstroom. Juist op het moment dat ons land de rug weer begon te rechtten door de aantrekkende economie werden we overspoeld door "asielzoekers". In die periode waren er ook nog eens de aanslagen op Charlie Hebdo en een jaar later op het Bataclan theater, allebei aanslagen in het hart van Parijs gepleegd door vluchtelingen en Syriƫgangers.

De medeburger aan zijn lot overgelaten.

Bovenstaande samenloop van omstandigheden is aardige voeding voor een kruitvat welke op ontploffen staat. Door het hele land worden inspraak avonden gehouden over de opvang van asielzoekers in de gemeente, die meer dan eens bruut worden verstoord door tegenstanders van het bed-bad-brood beleid wat in Nederland wordt gevoerd. Deze opstandelingen gaan wat mij betreft vaak te ver, echter wil ik hier wel een kanttekening bij plaatsen.

Voor degenen die het nieuws dagelijks volgen mag het duidelijk zijn dat de verhoudingen vandaag de dag volledig zoek zijn. We worden overspoeld met vluchtelingen die met open armen worden ontvangen, terwijl 25.000 landgenoten onder de brug slapen zonder dat er naar ze omgekeken wordt. In het programma " Arm in Nederland? Eigen schuld! " werd pijnlijk in beeld gebracht hoe er wordt omgesprongen met mensen die door wat voor reden dan ook in de schulden terecht zijn gekomen. In het ergste geval wordt het koophuis wat ze bezitten ver onder de marktwaarde verkocht door de bank middels een executieveiling. Radeloos zonder verdere opvang worden de mensen achter gelaten met een nog hogere schuld die niet meer af te lossen is. Het kleine beetje eigenwaarde dat ze nog bezaten is ze afgenomen, met geluk kunnen ze terecht bij familie of vrienden. Voor degenen die dit ook niet meer hebben rest er een slaapzak onder de brug.

Daar waar de vluchtelingen een warm welkom wacht worden onze eigen landgenoten zonder pardon op straat gezet. De verhoudingen zijn volledig zoek.
Een warm welkom voor de vluchtelingen

Onderdak voor iedereen? Niet in Nederland!

Ik roep absoluut niet op tot opstand, maar zou niet vreemd opkijken als zeer binnenkort de pleuris volledig uitbreekt. Zolang onze linkse broeders alle misstanden en vergrijpen in de samenleving nog onder de dekmantel kunnen houden zal het grote gros zich nog rustig houden.
Totdat de beerput een keer open gaat en heel Nederland zich gaat verzetten.

Met vriendelijke groet,
Angelo Koops

Reacties

Populaire posts van deze blog

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …