Doorgaan naar hoofdcontent

Meer dan sport alleen.

Skwshop


Het volgende blog gaat over het assortiment van SKWshop. Veel mensen die ik spreek denken namelijk vaak dat we alleen artikelen aanbieden welke sport gerelateerd zijn. Begrijpelijk ook want we maken er veel reclame voor en zijn momenteel één van de grootste aanbieders als het gaat om producten op het gebied van voetbal, hockey en nog veel meer sporten. Voetbaldoelen zijn we ijzersterk in, we bieden topkwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Zowel voor de jeugd als voor de senioren hebben we vaststaande en verplaatsbare doelen in ons assortiment. Onderstaand een verplaatsbaar seniorendoel met draagbeugels en wielen.Park en straatmeubilair

Buiten de sport om hebben we ook een zeer breed aanbod artikelen voor park en straat. Dit varieert van een afvalbak tot complete park inrichting. Dit gaat van een kunststof parkbank tot zeer hoogwaardige RVS boombanken. Een buurtvereniging die een kunststof parkbank in de speeltuin wil kan bij ons terecht maar ook een architect of gemeente die een openbare ruimte compleet ingericht willen hebben. Vanaf het moment van de aanvraag tot de uiteindelijke realisatie denken wij graag met u mee. De openbare ruimte mooier maken is onze passie, dit zal u ook snel duidelijk worden wanneer u een bepaald traject met ons in gaat. We zijn uiteraard nog groeiende maar er zijn inmiddels een aantal gemeentes die weten wat onze kracht is en graag met ons samenwerken. Hier zijn we dan ook zeer trots op!!


Anti parkeerpalen en verkeersdrempels


Wanneer het om producten op straat gaat zijn we zeer concurrerend en hebben we veel te bieden. Anti parkeerpalen zijn hier een goed voorbeeld van, zowel vaste varianten als uitneembare of neerklapbare kunt u bij ons verkrijgen. Wanneer het geheel een wat luxere uitstraling moet krijgen kunt u ook gaan voor RVS of een rustieke uitvoering. 
Wat vrij nieuw in het assortiment is zijn de kunststof verkeersdrempels, deze bieden wij in verschillende hoogtes aan inclusief bevestigingsmateriaal. Indien u geïnteresseerd bent komen wij dit graag te weten, wij helpen u graag en ons advies en offertes zijn altijd gratis.

Kunststof verkeersdrempelsTot slot

Zoals u bovenstaand gelezen hebt bieden wij veel meer dan alleen artikelen voor de sport. Bent u geïnteresseerd geraakt of wil u meer informatie? Bel of mail ons, wij denken graag met u mee om samen tot een mooi project te komen.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …