Doorgaan naar hoofdcontent

Pannakooien

Pannakooi premium


Zoals veel van de lezers weten is SKWshop met name gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van pannakooien. In de pannakooien op zich zijn ook nog weer verschillende varianten verkrijgbaar. Zo hebben we voor basisscholen als instap model de Basic serie. Deze pannakooi is gemaakt van ronde staanders zonder kunststof scheiding. Dit is het ideale model voor schoolpleinen welke zijn afgesloten na sluitingstijd van school. Ze zijn gevoeliger voor vandalisme maar door het sluiten van het plein is dit risico natuurlijk minimaal.

Pannakooi Basic, vrolijk gekleurdPremium serie


De Premium serie onderscheid zich doordat deze pannakooien vandalisme arm zijn uitgevoerd. Deze kooi heeft rechthoekige staanders, de staafmatten en staanders worden gescheiden door kunststof strips waardoor deze bij contact geluidsarm is. Dit is ideaal voor plekken in de openbare ruimte of in dicht bevolkte buurten midden in een dorp of stad. De staafmatten kunnen geleverd worden met zwart, groene of antraciete coating. Doeltjes zijn leverbaar in Ral kleur naar keuze en zijn in verschillende afmetingen leverbaar.

Pannakooi met leunprofiel

JVC Cuijk

Bij JVC Cuijk hebben ze een primeur. De Premium serie. Deze club heeft de Premium pannakooi met schuine hoeken. Dit is op speciaal verzoek van de club gebeurd met als reden dat de bal niet klem kan komen te zitten in de hoek. Hierdoor is het spel zoals het bedoeld is nog intensiever omdat de bal constant in het spel blijft. De pannakooi is voorzien van een prachtige kunstgras vloer waardoor het geheel een mooie, exclusieve uitstraling krijgt zoals u onderstaand kunt zien.

Pannakooi met schuine hoeken

Zoals u hebt kunnen lezen is er niets onmogelijk, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren u kosteloos en denken graag met u mee.

Tot zover,
Angelo Koops
Sales manager SKWshop
Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …