Doorgaan naar hoofdcontent

Budget schoolplein inrichting

Budget advies


Dikwijls wordt mij als verkoper door scholen of instellingen gevraagd of ik een offerte wil maken voor een bepaald budget. Uiteraard doen we dat bij SKWshop met alle plezier, in deze blog wil ik een aantal producten naar voren halen welke geschikt zijn voor een beperkt budget, namelijk tot € 2.500,-. Vooral scholen hebben het idee dat hier weinig leuks voor te realiseren is maar niet is minder waar. Wanneer u deze blog heeft gelezen ziet u waarschijnlijk dat er wel degelijk een leuk schoolplein te creëren is voor de kleinere portemonnee. 

Basketbalpaal ROTHE

De basketbalpaal ROTHE Fixed is een optie waar kinderen over het algemeen erg veel plezier aan beleven op het schoolplein. Doordat deze in vrolijke kleuren kan worden geleverd is het ook nog eens een verrijking voor de uitstraling van het plein. Deze is voorzien van een RVS paal met antivandalisme bord. Dit is een gegalvaniseerd rooster welke is gecoat in een kleur naar keuze; rood, zwart, wit of blauw. De basketbalpaal wordt 80 centimeter onder het maaiveld in beton gezet, uiteraard kunnen wij dit ook voor u realiseren. Indien het een basisschool betreft kan het bord ook lager worden geplaatst dan officieel gebruikelijk zodat het makkelijk is om te scoren.

Basketbalpaal Rothe Fixed+


Deze paal is inclusief in kleur gecoat bord al verkrijgbaar vanaf € 849,-


Multisport palen


Ook een leuke optie voor op het plein zijn onze multisport palen. Dit zijn uitneembare aluminium volleybalpalen met een traploos verstelbaar systeem. Deze palen worden in grondpotten gezet welke vooraf gemonteerd dienen te worden. Wilt u de kinderen hier mee laten spelen dan plaatst u de palen in de potten, ze zijn zeer licht van gewicht. Zodra de school dicht gaat kunnen de palen onder dak gelegd worden en worden de potten afgedekt met mee geleverde deksels zodat er geen gevaar voor de kinderen ontstaat. Het net wat mee geleverd wordt is traploos in hoogte verstelbaar zodat er verschillende sporten mee gespeeld kunnen worden, denk hierbij aan volleybal, badminton of tennis.

Multirail palen met spanschuif


Deze set is verkrijgbaar voor € 606,- inclusief recreatie net.


Pannaveld Basic


Als derde en laatste optie laat ik u graag kennis maken met onze Basic serie pannakooien. Deze worden geleverd met ronde staanders en DSM hekwerk, eventueel gecoat in de zwart, groen of antraciet. De kleinste afmeting die wij leveren is 4 x 6 meter, met de lange zijdes circa 1 meter hoog en de korte zijdes 2 meter hoog. De doeltjes hebben een afmeting van 0,75 x 1,50 meter en kunnen eventueel gecoat worden in een RAL kleur naar keuze. Meestal wordt gekozen voor de kleuren van het logo van de school of instelling. Een lange zijde van de kooi wordt voorzien van een opening van 80 cm breed en 40 cm hoog zodat de kinderen en makkelijk in en uit kunnen. 

Vrolijk gekleurde basic pannakooi


Een pannakooi met de kleinste afmeting is al verkrijgbaar vanaf € 2.375,- inclusief plaatsing.


Tot slot


Zoals u bovenstaand hebt kunnen lezen is er ook voor een klein budget prima een leuk plein in te richten. Met de bovenstaande opties laat u de kinderen ook nog eens bewegen, hierdoor worden plezier en gezondheid gecombineerd. Uiteraard zijn er meer opties om de kinderen op een leuke manier te laten sporten. Kijk op onze website voor ons geheel assortiment, wij helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …