Doorgaan naar hoofdcontent

Design fietsenrekken

FietsenrekkenBeste lezer, wederom bedankt voor het lezen van mijn blog. Sinds een jaar ben ik nu bezig als blogger en inmiddels is de grens van 10.000 unieke bezoekers bereikt. Een mooi mijlpaal welke ik te danken heb aan u als bezoeker. Deze blog zal gaan over een aantal soorten design fietsenrekken welke SKWshop in het assortiment heeft. De leverbare afmetingen zijn hetzelfde maar de modellen verschillen qua uitstraling en vormgeving, hieronder leest u meer.

Fietsenrek Spirit


Fietsenrek Spirit is een spiraalvormig fietsenrek en voorzien van fraaie beugels aan de uiteinden. De spiraal is robuust uitgevoerd met een diameter van 22 mm. De beugels van dit rek zijn verkrijgbaar in halve maanvorm of een halve cirkel. Allebei uitgevoerd met voetplaten voorzien van voorgeboorde gaten zodat deze eenvoudig op het maaiveld gemonteerd kan worden. Dit fietsenrek is leverbaar in gegalvaniseerd staal met poedercoating in kleur naar keuze. Voor degene die gaan voor een absoluut top model is er ook een versie beschikbaar welke is gemaakt van RVS. Dit model springt direct in het oog en is een blikvanger op uw terrein. Onderstaand de verschillende afmetingen.

Uitvoeringen:

5 fietsplekken, lengte ca. 2026mm.
7 fietsplekken, lengte ca. 2456mm.

9 fietsplekken, lengte ca. 2896mm.


Dit zijn de afmetingen van de Delta uitvoering, de Spirit steel wijkt iets af qua breedte. Alle overige specificaties vindt u op de website van SKWshop

Fietsenrek Spirit uitgevoerd met RVS spiraal


Fietsenrek model Alfa


Het fietsenrek model Alfa is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en te verkrijgen met een coating in RAL kleur naar keuze. Deze keer bestaan de poten niet uit staal maar van beton, hierdoor krijgt dit model een robuuste uitvoering en is het in 1 x keer op de goede plaats te zetten.

Uitvoering met 5 fietsplekken

lengte, 2260mm.
gewicht ca. 205kg.

Uitvoering met 7 fietsplekken

lengte, 2825mm.
gewicht ca. 215kg.

Uitvoering 9 fietsplekken.

lengte, 3227mm.
gewicht ca. 230kg.


Ook zijn deze fietsenrekken in een dubbelzijdige uitvoering te leveren met plaats voor 14 fietsplekken. Deze is dan 300 cm breed met een gewicht van 215 kilogram.

Model Alfa met rode coating.

Fietsenrek model Gamma


Als laatste in dit blog het model Gamma. Dit fietsenrek heeft gebogen ronde vormen en is qua poten te leveren met zowel een betonvoet als een stalen voet. Uiteraard is de uitvoering met de stalen voeten ook weer voorzien van voorgeboorde gaten voor bevestiging op het maaiveld. Het fietsenrek met de betonvoet is evenals het model Alfa ook weer in 1 x op de juiste plaats te zetten. Ook hiervoor geldt; leverbaar in RAL kleur van uw keuze.

3 fietsplaatsen per fietsenrek, lengte 1600mm.

Gewicht:
met voetplaten,      27kg.
met betonvoeten, 205kg.

5 fietsplaatsen per fietsenrek, lengte 2100mm.

Gewicht:
met voetplaten,      33kg.,
met betonvoeten, 211kg.

7 fietsplaatsen per fietsenrek, lengte 2600mm.

Gewicht:
met voetplaten,      38kg,
met betonvoeten, 216kg.


Gamma met betonvoet


Tot slot


Bovenstaand heeft u kennis kunnen maken met de verschillende types design fietsenrekken in ons assortiment. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de simpele gegalvaniseerde fietsenrekken welke ook verkrijgbaar zijn voor wandbevestiging. Voor alle modellen en bijbehorende informatie verwijs ik u graag naar onze websit. www.skwshop.nl 

Tot zover, 
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshopReacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …