zaterdag 11 februari 2017

Tribune bouw

Tribune


Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overeenstemming en de eerste tribune, geleverd door SKWshop was een feit.

Opbouw fase van de tribune

Ontwikkeling

Nadat de formaliteiten waren voldaan kon er een plan uitgestippeld worden qua productie in levering. Al snel na het akkoord bleek dat het pakket met tekeningen niet meer voldeed aan de eisen die nu gelden. Met dank aan de mannen van Hoving hekwerk is het volledige pakket vernieuwd, alles werd opnieuw getekend en berekend. Dit was iets waar we geen rekening mee hadden gehouden, gevolg was een behoorlijke vertraging in productie. Uiteindelijk is er toch een pakket op tafel komen te liggen waar we nu met recht trots op kunnen zijn. Het is een spannende tijd geweest maar vooral een goed leertraject. THOR heeft er voor gekozen om de bouw in eigen beheer te doen, het is dus als compleet pakket met handleiding en instructies geleverd in de eerste week van februari. Op het moment dat alles was geleverd kon er worden begonnen met de bouw. Ook hier heeft zowel SKWshop als Hoving hekwerk behoorlijk stress van gehad. Klopt alles? Zijn we niets vergeten? Is het compleet? We kunnen met trots melden; het klopte!! Op een paar kleine puntjes na is zowel de levering als de bouw van de tribune goed verlopen. Na een jaar van ontwikkeling en vernieuwing op het gebied van tribune bouw kunnen we dan ook zeggen dat we een prachtig product in de markt gezet hebben. Wanneer een volgende order zal komen ligt het pakket volledig klaar en kunnen we u van A tot Z begeleiden bij de aanschaf en opbouw. Onderstaand het resultaat van de tribune bij THOR te Roosendaal. Namens SKWshop en Hoving hekwerk; Gefeliciteerd met de aanwinst bij jullie prachtig verzorgde atletiek vereniging!!

Zij aanzicht tribune


Tribune THOR Roosendaal

Tot slot

Mocht u interesse hebben in een tribune bij u op het sportpark? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ons advies en offertes zijn altijd gratis en we helpen u graag. Voor alles op het gebied van sport, straat en recreatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

De moskeemannetjes

Angst voor de islam. Op een zaterdagochtend als vandaag, wanneer er even geen verplichtingen zijn vanwege voetbal verdiep ik m...