Doorgaan naar hoofdcontent

Aluminium informatiebord

Aluminium informatieborden


Bij SKWshop hebben we een uitgebreid assortiment met informatieborden. De modellen die er voor ons uit springen zijn de aluminium varianten. Door de uitgebreide opties en het gepatenteerd systeem zijn dit momenteel de beste informatieborden voor buiten welke op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. Onderstaand vindt u een omschrijving van standaard uitvoeringen en eventuele opties.

Informatiebord met vierkante staander in beton geplaatst.

Specificaties informatieborden

De informatieborden zijn bijzonder doordat er tijdens het ontwerp goed is nagedacht over de wensen van de klant. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering namelijk; geadoniseerd aluminium in zilver of bronskleur, aluminium uitvoering voorzien van poedercoating in kleur naar keuze of RVS. De achterkanten van de borden zijn speciaal geperst waardoor er geen uitstekende aan zitten. Het bord is voorzien van een magnetische achterkant waardoor publicaties makkelijk opgehangen kunnen worden zodat er geen schade aan het bord ontstaat.
Door het magnetisch bord zijn publicaties eenvoudig op te hangenVerder zijn de borden voorzien van vorstvrije sloten waardoor er in de winter geen problemen ontstaan bij het openen en sluiten. De opening gaat zeer eenvoudig door de geïntegreerde gasdrukveren waardoor u niet onhandig onder het glaspaneel hoeft te hangen tijdens de vervanging van informatie. Door de gasdrukveren is dit bord uitgevoerd met een uniek gepatenteerd scharnierloos systeem ( het onderdeel dat bij de meeste informatieborden als eerste stuk gaat ). Voor de afwerking van de informatieborden heeft u de keuze uit afgeronde giet aluminium hoeken of gezette ( scherpe afgezette ) hoeken. Ze zijn leverbaar in onderstaande afmetingen:

Leverbare afmetingen afgeronde hoeken:

  •  580  x   850
  •  750  x 1100
  • 1350 x 1100
  •   970 x 1450
  • 1350 x 1450


Leverbare afmetingen met gezette hoeken:

  •   790 x   790
  •   970 x   820
  • 1350 x 1060
  • 1600 x 1060
  • 2000 x 1060
Eenvoudig opening door gasdrukveer.
De informatieborden zijn leverbaar voor wandmontage of met staanders, rond of rechthoekig. Wanneer de informatie dag en nacht beschikbaar moet zijn is het ook mogelijk om de informatieborden te voorzien van verlichting. Kortom de beste kwaliteit met diverse gebruiksvriendelijke eigenschappen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Ons advies is altijd gratis, wij informeren u graag.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …