Doorgaan naar hoofdcontent

Voetbalkooi of pannakooi van SKWshop

Panna- en voetbalkooien


Bij SKWshop durven wij te zeggen dat we op dit moment één van de betere kooibouwers van het land zijn. Door onze ervaring en de speciaal op maat gemaakte projecten die wij hebben uitgevoerd de afgelopen jaren kunnen wij iedere klant van het begin tot het eind helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van een pannakooi. We leveren kleine ovale kooitjes voor de kleinsten op het schoolplein maar ontwerpen ook grote kooien waarbij tekeningen en berekeningen gewenst zijn.

Voetbal- basketbalcombinatie te Musselkanaal.

Pannakooi ovaal

Onze ovale pannakooien zijn vooral bedoeld voor op schoolpleinen van basisscholen. Deze worden geleverd en geplaatst met ronde staanders en een leunbuis aan de lange kanten. De staafmatten worden vast geschroefd tussen de klippen die aangelast zitten aan de ronde buizen. Wanneer het schoolplein niet toegankelijk is voor hangjeugd buiten de schooltijden om is dit een prima oplossing waar kinderen veel speelplezier aan zullen beleven. De doeltjes worden geleverd in een vrolijke RAL kleur naar keuze wat het geheel afmaakt.

Pannakooi ovaal

Pannakooi Premium

De premium uitvoering voetbalkooien is een veel zwaardere variant dan de bovenstaand omschreven ovale pannakooi. Dit model wordt geplaatst met rechthoekige staanders van 40 x 60 mm, hier worden kunststof strips voor langs gezet met het hekwerk er tegenaan. Hierdoor is het geluid bij contact minimaal en is het hufter-proof. De afmeting van deze kooien gaat vanaf 5 x 10 meter, een limiet zit niet aan dit model. Deze voetbalkooien kunnen eventueel geleverd worden met doeltjes in de lange zijdes bij de grotere uitvoering. Vaak worden deze voetbalkooien aangeschaft door basisscholen, middelbare scholen of gemeentes. Doordat deze kooien zwaar zijn uitgevoerd is dit een uitstekende optie voor schoolpleinen die buiten schooltijd toegankelijk zijn of openbare ruimtes. Voor het hekwerk heeft u de keuze uit de kleuren zwart, antraciet en groen, de doeltjes worden geleverd in RAL kleur naar keuze. Kortom een voetbalkooi met eindeloze mogelijkheden!!

Pannakooi Premium met leunprofiel
Pannakooi SV Theole te Tiel

Maatwerk pannakooien

Tot slot wil ik u nog graag op de hoogte stellen van de mogelijkheden als het gaat om maatwerk. Voor een school in Leiden ( onderstaande foto ) hebben wij onlangs een voetbalkooi geplaatst op het dak. Doordat dit speciale projecten betreft zijn wij zeer nauw betrokken van het begin tot eind. Windbelasting, zwaarteberekening, alles wordt door ons gemeten en uitgewerkt zodat u er van overtuigd bent dat kinderen gebruik maken van een veilige pannakooi.  

Pannakooi op een dak van een school in Leiden

Tot slot

Overweegt u om een pannakooi aan te schaffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend! Zoals u heeft kunnen lezen zijn we inmiddels een specialist op het gebied van pannakooien en voetbalkooien. Tevens is het mogelijk om er voor te kiezen om er een voetbal- basketbalsegment in te laten plaatsen zodat er meerdere sporten in de kooi beoefend kunnen worden.


Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Dader of slachtoffer

De grootste storm aangaande de openbaringen rondom de hashtag Metoo zijn inmiddels gaan liggen. Het heeft onmiskenbaar oude wonden opengescheurd bij slachtoffers, mensen opnieuw in vertwijfeling gebracht of erger nog, wederom ondergedompeld in verdriet. Oud zeer wat opnieuw boven is komen drijven, gebeurtenissen die lang lagen verstopt onder een deken van schaamte en machteloosheid. Verschrikkelijk. Alhoewel er ook vrouwen waren die vonden dat hun een kras in de ziel was geleverd door een bouwvakker de vanaf de steiger naar mevrouw in kwestie floot. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik voor deze groep minder empathie kan opbrengen. Sommige mensen doen het lijken alsof de #MeToo beweging een bevoorrechte club is waar je per se bij moet horen. Er is bij mij een geval uitgesprongen, namelijk de man die het nodig vond om zijn belager van hetzelfde geslacht in de media aan de schandpaal te nagelen in plaats van eerst het recht te laten spreken op de plek waar het hoort. Namelijk Jell…