Doorgaan naar hoofdcontent

Voetbalkooi of pannakooi van SKWshop

Panna- en voetbalkooien


Bij SKWshop durven wij te zeggen dat we op dit moment één van de betere kooibouwers van het land zijn. Door onze ervaring en de speciaal op maat gemaakte projecten die wij hebben uitgevoerd de afgelopen jaren kunnen wij iedere klant van het begin tot het eind helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van een pannakooi. We leveren kleine ovale kooitjes voor de kleinsten op het schoolplein maar ontwerpen ook grote kooien waarbij tekeningen en berekeningen gewenst zijn.

Voetbal- basketbalcombinatie te Musselkanaal.

Pannakooi ovaal

Onze ovale pannakooien zijn vooral bedoeld voor op schoolpleinen van basisscholen. Deze worden geleverd en geplaatst met ronde staanders en een leunbuis aan de lange kanten. De staafmatten worden vast geschroefd tussen de klippen die aangelast zitten aan de ronde buizen. Wanneer het schoolplein niet toegankelijk is voor hangjeugd buiten de schooltijden om is dit een prima oplossing waar kinderen veel speelplezier aan zullen beleven. De doeltjes worden geleverd in een vrolijke RAL kleur naar keuze wat het geheel afmaakt.

Pannakooi ovaal

Pannakooi Premium

De premium uitvoering voetbalkooien is een veel zwaardere variant dan de bovenstaand omschreven ovale pannakooi. Dit model wordt geplaatst met rechthoekige staanders van 40 x 60 mm, hier worden kunststof strips voor langs gezet met het hekwerk er tegenaan. Hierdoor is het geluid bij contact minimaal en is het hufter-proof. De afmeting van deze kooien gaat vanaf 5 x 10 meter, een limiet zit niet aan dit model. Deze voetbalkooien kunnen eventueel geleverd worden met doeltjes in de lange zijdes bij de grotere uitvoering. Vaak worden deze voetbalkooien aangeschaft door basisscholen, middelbare scholen of gemeentes. Doordat deze kooien zwaar zijn uitgevoerd is dit een uitstekende optie voor schoolpleinen die buiten schooltijd toegankelijk zijn of openbare ruimtes. Voor het hekwerk heeft u de keuze uit de kleuren zwart, antraciet en groen, de doeltjes worden geleverd in RAL kleur naar keuze. Kortom een voetbalkooi met eindeloze mogelijkheden!!

Pannakooi Premium met leunprofiel
Pannakooi SV Theole te Tiel

Maatwerk pannakooien

Tot slot wil ik u nog graag op de hoogte stellen van de mogelijkheden als het gaat om maatwerk. Voor een school in Leiden ( onderstaande foto ) hebben wij onlangs een voetbalkooi geplaatst op het dak. Doordat dit speciale projecten betreft zijn wij zeer nauw betrokken van het begin tot eind. Windbelasting, zwaarteberekening, alles wordt door ons gemeten en uitgewerkt zodat u er van overtuigd bent dat kinderen gebruik maken van een veilige pannakooi.  

Pannakooi op een dak van een school in Leiden

Tot slot

Overweegt u om een pannakooi aan te schaffen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze offertes en adviezen zijn geheel vrijblijvend! Zoals u heeft kunnen lezen zijn we inmiddels een specialist op het gebied van pannakooien en voetbalkooien. Tevens is het mogelijk om er voor te kiezen om er een voetbal- basketbalsegment in te laten plaatsen zodat er meerdere sporten in de kooi beoefend kunnen worden.


Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …