Doorgaan naar hoofdcontent

Kwaliteit voetbaldoelen

Voetbaldoelen


SKWshop


De voetbalclubs in den lande en die bij onze zuiderburen hebben als het gaat om materialen vaak vaste leveranciers voor voetbaldoelen. Vaak wordt er ook niet meer verder gekeken als er eenmaal goed is geleverd en de kwaliteit is zoals verwacht. Wij van SKWshop zijn er van overtuigd dat we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw club. Waarom? Om de simpele reden dat wij de beste kwaliteit voetbalmaterialen van Nederland leveren. In dit blog wil ik u graag nader kennis laten maken met ons assortiment voetbaldoelen. Waar moet u op letten en wat kunnen we leveren?

Seniorendoelen vast


Voor zowel de jeugd als de senioren hebben we een zeer uitgebreid assortiment voetbaldoelen. Bij deze beschrijf ik een aantal modellen voor de senioren. Seniorendoelen zijn onder te verdelen in 2 groepen, namelijk de vaste wedstrijd doelen en de verplaatsbare trainingsdoelen. Voor op de velden tijdens wedstrijden hebben we doelen genaamd kooimodel en P-model doelen. 

Vaak worden op de hoofdvelden kooimodel doelen gebruikt. Doordat het net zowel boven als onder even diep is bij dit model voetbaldoel ( vaak 2 meter ) ziet dit er mooier uit qua uitstraling. Wanneer de netten strak naar achteren getrokken zijn is er niets mooier dan de bal langs de zijkant van het net in de kruising te horen razen! Deze doelen worden compleet geleverd met grondpotten en netbeugel. De netbeugel kan omhoog geklapt worden zodat de netten niet hinderen wanneer het veld gemaaid moet worden.
Voetbaldoel kooimodel inclusief netbeugel


Voor op de bijvelden wordt doorgaans gebruik gemaakt van de voetbaldoelen P-model. Bij dit doel zit er boven in de hoek een P- beugel, hier komt het niet overheen te vallen waarna het schuin naar achteren weg loopt. Dit model wordt eveneens geleverd met netbeugel zodat de netten opgeklapt kunnen worden.
Voetbaldoel P-model compleet met grondbeugel.

Beide modellen doelen beschikken over zwaar geprofileerd aluminium met een dikte van 2,5 mm. Simpelweg de beste profielen die in het land te verkrijgen zijn. In de sleuven van de palen en lat wordt het koord van de doelen gedrukt waarna deze worden vast gezet met de bijgeleverde nethaken. Nethaken zijn bij SKWshop overigens ook los verkrijgbaar, zowel dat RAS haken als de platte Flat nethaken.


Seniorendoelen verplaatsbaar

De verplaatsbare voetbaldoelen worden altijd gebruikt voor de trainingen. Om het spelers en trainers makkelijk te maken zijn deze zelfs verkrijgbaar met draagbeugels en wielen waardoor er als het ware een kruiwagen ontstaat. Dit ontlast bij het tillen en de doelen zijn hierdoor in een handomdraai te verplaasten. SKWshop verkoopt twee varianten, namelijk het doel met de aangelaste netbeugels en bodemraam ( model VD90 ) en het verplaatsbare doel met P-beugel en vast bodemraam. Beide doelen beschikken over zwaar profiel met een diameter van 118,5 mm. Ook deze doelen worden compleet geleverd met nethaken en eventueel netten.

Model VD90 met draagbeugels en wielen.

Tot slot

Zoals u heeft kunnen lezen beschikt SKWshop over een zeer uitgebreid assortiment voetbaldoelen. Maar ook voor netten, nethaken en alle andere toebehoren op de velden bent u bij ons aan het juiste adres. Bij interesse bent u vrij om ons te bellen of mailen voor meer informatie. Wij helpen u graag en ons advies is altijd gratis!

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop.nlReacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Dader of slachtoffer

De grootste storm aangaande de openbaringen rondom de hashtag Metoo zijn inmiddels gaan liggen. Het heeft onmiskenbaar oude wonden opengescheurd bij slachtoffers, mensen opnieuw in vertwijfeling gebracht of erger nog, wederom ondergedompeld in verdriet. Oud zeer wat opnieuw boven is komen drijven, gebeurtenissen die lang lagen verstopt onder een deken van schaamte en machteloosheid. Verschrikkelijk. Alhoewel er ook vrouwen waren die vonden dat hun een kras in de ziel was geleverd door een bouwvakker de vanaf de steiger naar mevrouw in kwestie floot. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik voor deze groep minder empathie kan opbrengen. Sommige mensen doen het lijken alsof de #MeToo beweging een bevoorrechte club is waar je per se bij moet horen. Er is bij mij een geval uitgesprongen, namelijk de man die het nodig vond om zijn belager van hetzelfde geslacht in de media aan de schandpaal te nagelen in plaats van eerst het recht te laten spreken op de plek waar het hoort. Namelijk Jell…