Doorgaan naar hoofdcontent

Assortiment voetbaldoelen

Voetbaldoelen


Op het gebied van sport heeft SKWshop veel te bieden. Deze keer laat ik u meer lezen over het assortiment voetbaldoelen. We hebben zowel doelen voor de jeugd als de senioren in verschillende maten, ook is er een keuze tussen vaststaande en losse doelen waarover hieronder meer.

Voetbaldoelen jeugd

Voor de jeugd zijn er een verschillend aantal voetbaldoelen verkrijgbaar. Voor de wedstrijden op een half veld voor jeugd tot en met tien jaar worden doelen van 5 x 2 meter gebruikt. Deze bieden wij aan met ronde profielen ø 80 mm of vierkante profielen 80 x 80 mm. Dit zijn de meest gebruikte varianten. Voor de clubs die het echt gaat aan willen pakken en voor absolute topkwaliteit willen gaan hebben we onze JVD180 serie. Deze voetbaldoelen hebben ook ronde profielen maar zijn in plaats van ø 80 mm verkrijgbaar in ø 118,5 mm profielen. De doelen met het ronde profiel zijn volledig gelast en hebben inwendig verstevigde hoeken. Wij gebruiken het beste aluminium wat op de Nederlandse markt te verkrijgen is. 

Jeugd voetbaldoel model JVD180
Voor de trainingen hebben we ook een serie doeltjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmeting en zowel van aluminium als van staal. Eventueel gecoat in de kleuren van de club om het voor de jeugd nog plezieriger te maken. Het model welke ik hier graag nader wil toelichten is de JVD195. Dit zijn zeer fraaie voetbaldoeltjes met ronde aluminium profielen. Deze zijn volledig gelast en worden geleverd inclusief netjes. Dit model is leverbaar in de volgende afmetingen.
  • 3 x 1 meter
  • 2 x 1 meter
  • 1,80 x 1,20 meter
  • 1.20 x 0.80 meter.
Deze doelen zijn vervaardigd uit topkwaliteit profielen en de jeugd van uw club zal hier ongetwijfeld met veel plezier mee trainen. Iedere club die deze doelen bij ons aanschaft is laaiend enthousiast!!

JVD195 3 x 1 meter.

Voetbaldoelen senior

Voor de voetbaldoelen senior bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zowel vast staande doelen voor de wedstrijd als verplaatsbare doelen voor de trainingen. De verplaatsbare doelen zijn zelfs verkrijgbaar met draagbeugels en wielen waardoor het gebruiksgemak uiteraard toe neemt.

Voor de vaststaande doelen maak ik u graag attent op onze P- model doelen. Deze doelen zijn van absolute topkwaliteit en worden desgewenst geleverd met opklapbare netbeugels. Dit is erg handig wanneer de velde gemaaid moeten worden, Deze doelen zijn standaard wit gecoat en zijn vervaardigd uit profielen van ø 118,5 mm.

Voetbaldoel P- model
De meest gebruikte variant voor de trainingen is het model VD90. Dit is een vrijstaand model met profielen van ø 118,5 mm. Deze word zoals bovenstaand al genoemd eventueel geleverd met draagbeugels in wielen.

Zoals u kunt lezen beschikken wij over een zeer uiteenlopend assortiment voetbaldoelen, allemaal van absolute topkwaliteit en scherp geprijsd. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en ons advies is geheel gratis.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …