Doorgaan naar hoofdcontent

Assortiment voetbaldoelen

Voetbaldoelen


Op het gebied van sport heeft SKWshop veel te bieden. Deze keer laat ik u meer lezen over het assortiment voetbaldoelen. We hebben zowel doelen voor de jeugd als de senioren in verschillende maten, ook is er een keuze tussen vaststaande en losse doelen waarover hieronder meer.

Voetbaldoelen jeugd

Voor de jeugd zijn er een verschillend aantal voetbaldoelen verkrijgbaar. Voor de wedstrijden op een half veld voor jeugd tot en met tien jaar worden doelen van 5 x 2 meter gebruikt. Deze bieden wij aan met ronde profielen ø 80 mm of vierkante profielen 80 x 80 mm. Dit zijn de meest gebruikte varianten. Voor de clubs die het echt gaat aan willen pakken en voor absolute topkwaliteit willen gaan hebben we onze JVD180 serie. Deze voetbaldoelen hebben ook ronde profielen maar zijn in plaats van ø 80 mm verkrijgbaar in ø 118,5 mm profielen. De doelen met het ronde profiel zijn volledig gelast en hebben inwendig verstevigde hoeken. Wij gebruiken het beste aluminium wat op de Nederlandse markt te verkrijgen is. 

Jeugd voetbaldoel model JVD180
Voor de trainingen hebben we ook een serie doeltjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmeting en zowel van aluminium als van staal. Eventueel gecoat in de kleuren van de club om het voor de jeugd nog plezieriger te maken. Het model welke ik hier graag nader wil toelichten is de JVD195. Dit zijn zeer fraaie voetbaldoeltjes met ronde aluminium profielen. Deze zijn volledig gelast en worden geleverd inclusief netjes. Dit model is leverbaar in de volgende afmetingen.
  • 3 x 1 meter
  • 2 x 1 meter
  • 1,80 x 1,20 meter
  • 1.20 x 0.80 meter.
Deze doelen zijn vervaardigd uit topkwaliteit profielen en de jeugd van uw club zal hier ongetwijfeld met veel plezier mee trainen. Iedere club die deze doelen bij ons aanschaft is laaiend enthousiast!!

JVD195 3 x 1 meter.

Voetbaldoelen senior

Voor de voetbaldoelen senior bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zowel vast staande doelen voor de wedstrijd als verplaatsbare doelen voor de trainingen. De verplaatsbare doelen zijn zelfs verkrijgbaar met draagbeugels en wielen waardoor het gebruiksgemak uiteraard toe neemt.

Voor de vaststaande doelen maak ik u graag attent op onze P- model doelen. Deze doelen zijn van absolute topkwaliteit en worden desgewenst geleverd met opklapbare netbeugels. Dit is erg handig wanneer de velde gemaaid moeten worden, Deze doelen zijn standaard wit gecoat en zijn vervaardigd uit profielen van ø 118,5 mm.

Voetbaldoel P- model
De meest gebruikte variant voor de trainingen is het model VD90. Dit is een vrijstaand model met profielen van ø 118,5 mm. Deze word zoals bovenstaand al genoemd eventueel geleverd met draagbeugels in wielen.

Zoals u kunt lezen beschikken wij over een zeer uiteenlopend assortiment voetbaldoelen, allemaal van absolute topkwaliteit en scherp geprijsd. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en ons advies is geheel gratis.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Dader of slachtoffer

De grootste storm aangaande de openbaringen rondom de hashtag Metoo zijn inmiddels gaan liggen. Het heeft onmiskenbaar oude wonden opengescheurd bij slachtoffers, mensen opnieuw in vertwijfeling gebracht of erger nog, wederom ondergedompeld in verdriet. Oud zeer wat opnieuw boven is komen drijven, gebeurtenissen die lang lagen verstopt onder een deken van schaamte en machteloosheid. Verschrikkelijk. Alhoewel er ook vrouwen waren die vonden dat hun een kras in de ziel was geleverd door een bouwvakker de vanaf de steiger naar mevrouw in kwestie floot. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik voor deze groep minder empathie kan opbrengen. Sommige mensen doen het lijken alsof de #MeToo beweging een bevoorrechte club is waar je per se bij moet horen. Er is bij mij een geval uitgesprongen, namelijk de man die het nodig vond om zijn belager van hetzelfde geslacht in de media aan de schandpaal te nagelen in plaats van eerst het recht te laten spreken op de plek waar het hoort. Namelijk Jell…