Doorgaan naar hoofdcontent

Het eerste jaar bij SKWshop

2016


Het einde van het jaar is in zicht, een goed moment om terug te kijken en de balans op te maken. Na 7 jaar een eigen bedrijfje in de bouw te hebben gehad vond ik het in 2013 tijd om mijn horizon te verbreden en een totaal andere weg in te slaan. In het voorjaar van dat jaar besloot ik om Valthermond ( op dat moment 27 jaar mijn vertrouwde thuis ) vaarwel te zeggen en te gaan wonen in Groningen. Een compleet andere leefomgeving met meer mogelijkheden in kansen was de gedachte. Na een tweetal baantjes werd ik in de zomer van 2015 benaderd door de eigenaren van SKWshop Karin en Erik om als verkoopleider bij SKWshop aan de slag te gaan. Een mooie kans met veel mogelijkheden, hier hoefde ik dan ook niet lang over na te denken en we waren er binnen no time uit. In september ben ik begonnen aan een proefperiode en als snel hadden we door dat het een match was, dit resulteerde in januari van 2016 in een vast contract. Er werden uitstekende voorwaarden aangeboden wat voor mij een teken van vertrouwen was, een signaal dat ik werd gewaardeerd in op het goede spoor zat in mijn werk. En niet alleen op de werkvloer maar ook daarbuiten doen we prachtige dingen. Een voorbeeld hier van is de stoelen bij fc Groningen, iedere thuiswedstrijd zijn we van de partij, kijkend vanaf prachtige plekken in het stadion naar de thuiswedstrijden. Er wordt door de eigenaren van SKWshop alles aan gedaan om een fijne werksfeer te bewerkstelligen, en met succes!! Vanaf dag 1 hebben we samen een doel voor ogen, met een klein team slim werken en 1 van de grootste spelers van Nederland worden als inrichters van de openbare ruimte.

Voetbaldoel P- model

Klantcontact

De baan als verkoopleider is zeer uitdagend, iedere dag ben je genoodzaakt snel te schakelen en probleemoplossend te denken. Het contact met de grote klantenkring en de leveranciers is iedere dag weer prachtig. Of het nu gaat om de vrijwilliger van 70 die belt om een aantal nethaken voor een voetbaldoel bij de club of de inkoper van een gemeente voor een rookoverkapping. Het is allemaal even leuk om te doen. De baan ligt me dan ook uitstekend, de reden hiervoor is mijn voetbalachtergrond. Vanaf mij 5de liep ik vrijwel dagelijks op de velden als voetballer en nu kom ik geregeld bij clubs door het hele land voor het maken van offertes of het geven van advies. Wat er voor mij persoonlijk uit springt is vv Valthermond. Toen een aantal mensen binnen de club door kregen wat mijn werkzaamheden waren werd er al snel gebeld en kort daarna werden de eerste artikelen geleverd. Een prachtige club waar je je leven lang hebt gelopen leveren is mooi!!
Zoals gezegd zijn de kleine dingen prettig, maar ook zeker de grotere, wat complexere aanvragen zijn een uitdaging op zich. Meedenken met de klant en samen tot een goed einde komen is het doel en in 95% van de gevallen komen we altijd weer tot een goede oplossing. Uiteraard kunnen we dit niet allemaal alleen, een langdurige en duurzame samenwerking met onze leveranciers zorgt er voor dat iedereen graag met ons mee denkt. Het bedrijf Hoving hekwerk is hier een goed voorbeeld van. Dit bedrijf produceert en plaatst onze pannakooien. En ook wanneer er tekeningen en berekeningen moeten worden gemaakt kunnen we altijd een beroep doen op de mannen uit Stadskanaal. Sommige projecten kosten bloed, zweet en tranen maar wanneer we uiteindelijk weer een mooi project hebben opgeleverd kunnen we trots achterom kijken en realiseren we ons dat we met elkaar weer iets moois neergezet hebben.

Pannakooi Premium

Projecten

Een van de projecten die er in mijn eerste jaar uit springt is de verkoop van een tribune aan atletiekvereniging THOR te Roosendaal. Eind vorig jaar werd het eerste contact gelegd en uiteindelijk zijn we met elkaar tot een overeenkomst gekomen. Vanaf het begin werd hier nauwe samenwerking gevraagd tussen een aantal partijen. Er moesten tekeningen en berekeningen gemaakt worden, constant moest er geschakeld worden om tot een goed resultaat te komen. Dit is dan ook gelukt!! Begin volgend jaar zal de tribune gereed zijn en geplaatst worden. 
Uiteraard zijn er veel meer projecten gerealiseerd, van klein tot groot maar dat zijn er teveel om hier te beschrijven. Terugkijkend op het eerste jaar besef ik me dat ik een prachtige baan heb en dat we bezig zijn een mooi bedrijf neer te zetten. Samen hebben we al veel gepresteerd, ik kijk dan ook uit naar wat het komend jaar ons gaat brengen. Vast en zeker weer een hoop interessante ontwikkelingen!
Tekening tribune THOR

Tot slot

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen zijn we met SKWshop volop in beweging. Bent u ook geinteresseerd in onze producten op het gebied van sport, straat en recreatie? Laat het ons weten, onze offertes zijn altijd gratis en indien gewenst komen wij langs op locatie om advies uit te brengen.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …