Doorgaan naar hoofdcontent

Het eerste jaar bij SKWshop

2016


Het einde van het jaar is in zicht, een goed moment om terug te kijken en de balans op te maken. Na 7 jaar een eigen bedrijfje in de bouw te hebben gehad vond ik het in 2013 tijd om mijn horizon te verbreden en een totaal andere weg in te slaan. In het voorjaar van dat jaar besloot ik om Valthermond ( op dat moment 27 jaar mijn vertrouwde thuis ) vaarwel te zeggen en te gaan wonen in Groningen. Een compleet andere leefomgeving met meer mogelijkheden in kansen was de gedachte. Na een tweetal baantjes werd ik in de zomer van 2015 benaderd door de eigenaren van SKWshop Karin en Erik om als verkoopleider bij SKWshop aan de slag te gaan. Een mooie kans met veel mogelijkheden, hier hoefde ik dan ook niet lang over na te denken en we waren er binnen no time uit. In september ben ik begonnen aan een proefperiode en als snel hadden we door dat het een match was, dit resulteerde in januari van 2016 in een vast contract. Er werden uitstekende voorwaarden aangeboden wat voor mij een teken van vertrouwen was, een signaal dat ik werd gewaardeerd in op het goede spoor zat in mijn werk. En niet alleen op de werkvloer maar ook daarbuiten doen we prachtige dingen. Een voorbeeld hier van is de stoelen bij fc Groningen, iedere thuiswedstrijd zijn we van de partij, kijkend vanaf prachtige plekken in het stadion naar de thuiswedstrijden. Er wordt door de eigenaren van SKWshop alles aan gedaan om een fijne werksfeer te bewerkstelligen, en met succes!! Vanaf dag 1 hebben we samen een doel voor ogen, met een klein team slim werken en 1 van de grootste spelers van Nederland worden als inrichters van de openbare ruimte.

Voetbaldoel P- model

Klantcontact

De baan als verkoopleider is zeer uitdagend, iedere dag ben je genoodzaakt snel te schakelen en probleemoplossend te denken. Het contact met de grote klantenkring en de leveranciers is iedere dag weer prachtig. Of het nu gaat om de vrijwilliger van 70 die belt om een aantal nethaken voor een voetbaldoel bij de club of de inkoper van een gemeente voor een rookoverkapping. Het is allemaal even leuk om te doen. De baan ligt me dan ook uitstekend, de reden hiervoor is mijn voetbalachtergrond. Vanaf mij 5de liep ik vrijwel dagelijks op de velden als voetballer en nu kom ik geregeld bij clubs door het hele land voor het maken van offertes of het geven van advies. Wat er voor mij persoonlijk uit springt is vv Valthermond. Toen een aantal mensen binnen de club door kregen wat mijn werkzaamheden waren werd er al snel gebeld en kort daarna werden de eerste artikelen geleverd. Een prachtige club waar je je leven lang hebt gelopen leveren is mooi!!
Zoals gezegd zijn de kleine dingen prettig, maar ook zeker de grotere, wat complexere aanvragen zijn een uitdaging op zich. Meedenken met de klant en samen tot een goed einde komen is het doel en in 95% van de gevallen komen we altijd weer tot een goede oplossing. Uiteraard kunnen we dit niet allemaal alleen, een langdurige en duurzame samenwerking met onze leveranciers zorgt er voor dat iedereen graag met ons mee denkt. Het bedrijf Hoving hekwerk is hier een goed voorbeeld van. Dit bedrijf produceert en plaatst onze pannakooien. En ook wanneer er tekeningen en berekeningen moeten worden gemaakt kunnen we altijd een beroep doen op de mannen uit Stadskanaal. Sommige projecten kosten bloed, zweet en tranen maar wanneer we uiteindelijk weer een mooi project hebben opgeleverd kunnen we trots achterom kijken en realiseren we ons dat we met elkaar weer iets moois neergezet hebben.

Pannakooi Premium

Projecten

Een van de projecten die er in mijn eerste jaar uit springt is de verkoop van een tribune aan atletiekvereniging THOR te Roosendaal. Eind vorig jaar werd het eerste contact gelegd en uiteindelijk zijn we met elkaar tot een overeenkomst gekomen. Vanaf het begin werd hier nauwe samenwerking gevraagd tussen een aantal partijen. Er moesten tekeningen en berekeningen gemaakt worden, constant moest er geschakeld worden om tot een goed resultaat te komen. Dit is dan ook gelukt!! Begin volgend jaar zal de tribune gereed zijn en geplaatst worden. 
Uiteraard zijn er veel meer projecten gerealiseerd, van klein tot groot maar dat zijn er teveel om hier te beschrijven. Terugkijkend op het eerste jaar besef ik me dat ik een prachtige baan heb en dat we bezig zijn een mooi bedrijf neer te zetten. Samen hebben we al veel gepresteerd, ik kijk dan ook uit naar wat het komend jaar ons gaat brengen. Vast en zeker weer een hoop interessante ontwikkelingen!
Tekening tribune THOR

Tot slot

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen zijn we met SKWshop volop in beweging. Bent u ook geinteresseerd in onze producten op het gebied van sport, straat en recreatie? Laat het ons weten, onze offertes zijn altijd gratis en indien gewenst komen wij langs op locatie om advies uit te brengen.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment.  Rookoverkapping Jena De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal Standaard uitgerust met voetplaten  Wanden vervaardigd uit hoogwaardig

Kantoorunit kopen

Kantoorunits Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant. Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneel Paneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raam Onderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraam Volledig glaspaneel.

Voetbalkooi en calisthenics.

Top projecten. Wij van SKWshop waarderen iedere order enorm. Of het nu gaat om een handvol nethaken of een rookoverkapping, iedere klant is even belangrijk bij ons. Natuurlijk is het wel zo dat je af en toe een project krijgt waar je hart net iets sneller van gaat kloppen. Dit was het geval na de oplevering van een schitterende voetbalkooi bij vv Tricht en een calisthenics park voor de gemeente Groningen in de wijk Lewenborg. De kooi bij Tricht heeft net iets extra's omdat deze rondom is afgewerkt met reclame ophangsysteem en reclameborden. Het calisthenics park voor de gemeente Groningen is bijzonder omdat het voor ons het eerste bootcamp park is welke wij hebben mogen plaatsen, en dan ook nog eens uitgerekend in onze achtertuin. Mooier kan niet!! Pannakooi Tricht De pannakooi in Tricht is een schitterend project geworden, deze club heeft gekozen voor een voetbalkooi uit onze Premium serie. Nou is dit op zich geen hele bijzondere keus want het is ons meest verkochte