Doorgaan naar hoofdcontent

Verandering assortiment

Parkbanken

Bij een bedrijf als SKWshop is het belangrijk om snel te kunnen schakelen. Wanneer plan A niet werkt moeten B en C al klaar staan om gelijk te kunnen implementeren zonder dat dit grote gevolgen heeft voor de klant. Een mooi voorbeeld hiervan kan is ons assortiment parkbanken. Voor een aantal weken terug kregen we een mooie order binnen van een hoveniersbedrijf. Namelijk de bestelling van 3 stuks parkbanken Diva. Gelijk na het plaatsen van de order hebben wij dit door gegeven aan onze Italiaanse partner in parkbanken. Normaal gesproken geldt voor dit product een levertijd van 5-6 weken. Na 3 weken kregen we bericht van de fabriek dat de parkbank wegens verandering van het beleid niet meer te leveren was. 

Bij veel bedrijven betekend dit een annulering van een order met als gevolg een teleurgestelde klant die naar een collega van ons gaat en niet meer terug komt. Dit is bij ons niet het geval. In het begin van dit jaar waren we benaderd door een Scandinavische fabriek welke zich hoofdzakelijk bezig houdt met het produceren van parkbanken. Op het moment zelf zijn we hier niet op in gegaan, de voornaamste reden hiervoor is dat we trouw en loyaal aan onze partners zijn. Dit betekend op de lange termijn een prettige samenwerking en hierdoor ontstaat wederzijds vertrouwen. Wel hebben we de fabriek te kennen gegeven dat we contact met hun op zouden nemen als de markt hier om welke reden dan ook om zou vragen. Laat dit bij eerder beschreven order nu het geval zijn, we hebben gelijk na het bericht van onze Italiaanse partner geschakeld naar de Scandinavische fabriek. Ze hebben namelijk een nagenoeg identieke parkbank in het assortiment en zijn snel voor ons gaan leveren. 

Gevolg hiervan is een klant die alsnog tevreden is en niets mee heeft gekregen van de wisseling van leverancier. Ook hebben we gelijk een aantal andere parkbanken opgenomen in ons assortiment, een hiervan ziet u onderstaand afgebeeld.
Hiermee geven we u als lezer een kleine kijk in de keuken van SKWshop;).

Nieuw; parkbank Kopenhagen.

Fietsenrekken.

Tot slot van deze korte product blog wil ik u nog even attenderen op een topper uit onze collectie fietsenrekken. Namelijk de Spirit serie! Deze zeer fraaie lijn fietsenrekken is verkrijgbaar in diverse modellen, varierend van 5 tot 9 fietsplekken. Te verkrijgen in RVS uitvoering of met poedercoating in RAL kleur naar keuze.

1. Spirit Delta fietsenrekken:

De uitvoering met 2 lasergesneden voetplaten t.b.v. de montage op het maaiveld.

Hoogte circa 439 mm.

Uitvoeringen:
  • 5 fietsplekken, lengte ca. 2026 mm
  • 7 fietsplekken, lengte ca. 2456 mm.
  • 9 fietsplekken, lengte ca. 2896 mm.
Fietsenrek Spirit Delta

2. Spirit steel fietsenrekken.

De uitvoering fietsenrek met 2 eindebeugels en voetplaten t.b.v. de montage op het maaiveld.

Hoogte circa 505 mm.

Uitvoeringen:
  • 5 fietsplekken, lengte ca. 2005 mm.
  • 7 fietsplekken, lengte ca. 2435 mm.
  • 9 fietsplekken, lengte ca. 2875 mm.
RVS uitvoering spirit Steel


Tot zover.

Tot zover deze korte maar informatieve blog over de werkwijze van SKWshop en een presentatie van onze fietsenrekken uit de Spirit serie. Voor verder advies of het aanvragen van een offerte bel of mail ons, wij helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

Met vriendelijke groet,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen
Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 

Rookoverkapping Jena
De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staalStandaard uitgerust met voetplaten Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 2 Vaste uitvoeringen, …

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Dader of slachtoffer

De grootste storm aangaande de openbaringen rondom de hashtag Metoo zijn inmiddels gaan liggen. Het heeft onmiskenbaar oude wonden opengescheurd bij slachtoffers, mensen opnieuw in vertwijfeling gebracht of erger nog, wederom ondergedompeld in verdriet. Oud zeer wat opnieuw boven is komen drijven, gebeurtenissen die lang lagen verstopt onder een deken van schaamte en machteloosheid. Verschrikkelijk. Alhoewel er ook vrouwen waren die vonden dat hun een kras in de ziel was geleverd door een bouwvakker de vanaf de steiger naar mevrouw in kwestie floot. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik voor deze groep minder empathie kan opbrengen. Sommige mensen doen het lijken alsof de #MeToo beweging een bevoorrechte club is waar je per se bij moet horen. Er is bij mij een geval uitgesprongen, namelijk de man die het nodig vond om zijn belager van hetzelfde geslacht in de media aan de schandpaal te nagelen in plaats van eerst het recht te laten spreken op de plek waar het hoort. Namelijk Jell…