Doorgaan naar hoofdcontent

Kantoorunit kopen

Kantoorunits


Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.


Mobiele kantoorunit SMART

Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties.
 • Compleet gesloten paneel
 • Paneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raam
 • Onderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraam
 • Volledig glaspaneel.
 • Deurpaneel volledig gesloten
 • Deurpaneel onderkant gesloten, bovenste helft glas
De mogelijkheden in panelen


Het dak is ook vervaardigd uit panelen van een vierkante meter per stuk welke in bijgeleverde profielen kunnen worden geschoven. De buitenkant is gekleurd in Ral 9006, binnenkant Ral 9010 en de profielen zijn gecoat in RAL 9016. Door deze kleurstelling is het in vrijwel iedere ruimte toepasbaar zonder enorm op te vallen. 
Ook zijn er mogelijkheden voor verlichting, verwarming en ventilatie.

Compleet gemonteerde SMART unit.

W- Serie


De W- serie  zijn mobiele units welke compleet aangeleverd worden, de constructie is volledig gelast en in verschillende afmetingen leverbaar. Doordat er op iedere hoek hijsogen zijn gemonteerd en de onderkant is voorzien van heftruckgoten is deze kantoor unit door de klant verplaatsbaar mocht het nodig zijn. Het voordeel van deze units is dat ze zowel geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Klanten zetten ze vaak in als mobiel kantoor, kantine of rookunit. Onderstaand de leverbare afmetingen.
 • Model W8 2 x 2 meter
 • Model W10 3 x 2 meter
 • Model W12 4 x 2 meter
 • Model W14 4 x 3 meter
Deze kantoorunits worden standaard geleverd met bodem, draai- kiepraam en ventilatieschuif.
Onderstaand de overige opties voor deze units:
 • Verdeelkast
 • Verlichting
 • Toilet
 • Airco
 • Wasbak
 • pc- aansluiting 
 • Wand contactdozen
De wanden en het dak zijn gekleurd in RAL 9002, de stalen profielen in RAL 5010. Op aanvraag zijn er ook andere kleuren van de profielen mogelijk.

Kantoor unit W- serie, 6 x 3 meter.


Tot slot.

Voor iedere klant hebben wij een passende oplossing als het om kantoor units gaat. Vanaf het begin van de aanvraag tot de oplevering denken wij met u mee en geven kosteloos advies op maat. Geïnteresseerd?? Aarzel niet en neem contact met ons op.Tot zover,
Angelo Koops
Salesmanager SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …