Doorgaan naar hoofdcontent

Serie pannakooien

Project Beijerland


In augustus vorig jaar werden we gebeld door een architectenbureau uit het westen van het land. Met een aantal mensen was er een stichting opgezet om te zorgen voor gezondere schoolpleinen in de regio Beijerland. De bedoeling was om een aantal toestellen te presenteren aan 24 scholen, de kinderen van desbetreffende scholen mochten dan zelf stemmen over het toestel. Een week na het belletje ben ik richting Oud - Beijerland gereden om op het kantoor van de klant te overleggen wat wij als SKWshop konden betekenen in het verhaal. We waren er snel uit, er werd een pannakooi aan de keuzelijst toegevoegd uit de Premium serie. Een optimale kooi voor op een schoolplein, pannakooien uit de Premium serie zijn geluid en vandalisme arm waardoor er weinig tot geen overlast ontstaat.

Pannakooi van 4 x 6 meter

Opdracht


Nadat de lijst met toestellen gereed was gemaakt door het architectenbureau is deze rond gestuurd naar de scholen. Deze kregen 8 weken bedenktijd om zo een keuze te maken. In januari van dit jaar kregen we te horen dat er maar liefst negen scholen hadden gekozen voor één van onze pannakooien. Voor SKWshop een erg mooie opdracht en gelijk een mooi referentieproject in het westland. Nadat de kleuren voor de kooien en de doeltjes bekend waren zijn de mannen van Hoving te Stadskanaal begonnen met de productie en planning van het project. Afgelopen week zijn de eerste 7 kooien geplaatst naar volle tevredenheid van de scholen. De laatste 2 zullen in mei geplaatst worden waardoor het project dan volledig afgerond is. Wij van SKWshop zijn trots dat we dit project in samenwerking met RoosRos architecten hebben mogen realiseren. 

De laatste puntjes afwerken.

Tot slot


Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen is het voor SKWshop geen enkel probleem om grotere projecten te realiseren. Het afgelopen jaar hebben we prachtige projecten afgerond en laten zien dat we een solide bedrijf zijn met een hoop vakmanschap en kennis in huis. Dus mocht u vragen hebben over alles op het gebied van sport, straat en recreatie? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee en ons advies is altijd gratis.

Pupillendoeltje 3 x 1 meter


P.s. Loopt u ook met het idee om het schoolplein sportief in te richten maar beschikt u over een  beperkt budget? Kijk dan eens naar onze serie pupillendoeltjes op onze website. 

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …