Doorgaan naar hoofdcontent

Walking Football

SKWshop


Wij van SKWshop zijn dagelijks bezig met het adviseren van klanten. Over het algemeen zijn dit bedrijven, gemeentes of sportclubs die een beroep doen op onze kennis alvorens ze een product bij ons aanschaffen. Dit is ook niet vreemd want het gaat met grote regelmaat om een behoorlijke investering voor bijvoorbeeld de inrichting van een openbare ruimte. Meestal schrijf ik dan ook een productblog om te zorgen dat de klant voordat we benaderd worden al behoorlijk is geïnformeerd over het aan te schaffen product. Ook is het voor ons goed om te zorgen dat we zoekwoorden verwerken in de tekst welke linkt naar onze website. Dit zorgt namelijk weer voor betere zoekresultaten in Google. Deze keer echter geen productblog, maar een artikel over een behoorlijk nieuw fenomeen op het gebied van sport, namelijk; Walking Football

FC Groningen vs PSV

Walking Football


Het is een merkwaardig gegeven, maar de meeste handel die we drijven speelt zich af onder de rivieren. Op het moment dat ik in dienst kwam van SKWshop werd me gevraagd wat ik de beste manier vond om SKWshop goed onder de aandacht te brengen in het noorden des lands. Hier had ik geen 5 minuten bedenktijd voor nodig. Sponsor worden van FC Groningen, op deze manier komt je makkelijk in contact met collega ondernemers en het is over het algemeen ook nog eens leuk om de wedstrijden te bezoeken. Zo gezegd zo gedaan en inmiddels zijn we alweer ruim een jaar betrokken bij de club. 
Voor een aantal weken terug had ik een gesprek met een accountmanager over een project, nadat we dit hadden besproken zaten we nog even na te praten en begon de manager in kwestie spontaan te vertellen over het schitterende Walking Footbal. En ik moet zeggen ik begreep zijn enthousiasme volkomen!! Wat is Walking Football precies:
  • Bedoeld voor 60+ voetbal fanaten
  • Er mag niet worden gerend.
  • De bal mag niet hoger komen dan heuphoogte
  • Er mogen geen slidings worden gemaakt
  • Het wordt gespeeld in een 6 tegen 6 vorm
  • Er wordt gebruik gemaakt van een kwartveld
  • Voetbaldoeltjes van 3 x 1 meter
Pupillendoel 3 x 1 meter

Zoals je bovenstaand kunt lezen is het bedoeld voor ouderen die nog graag in beweging willen blijven. Wat zijn de voordelen ervan?
  • Je blijft onder de mensen
  • Door te sporten blijf je in beweging
  • Een hoop plezier met leeftijdsgenoten
  • Bij de meeste clubs eens per jaar een gezondheidstest
Wanneer u bovenstaande punten door leest begrijpt u ongetwijfeld dat het voor een hoop plezier en gezelligheid zorgt. Dit is dan ook bij vrijwel iedere club die het aanbied het geval. Dus mocht u geïnteresseerd zijn in deze spelvorm, zoek een club uit de buurt of neem contact op met de club uit het dorp om het te organiseren. Succes.

Tot slot.

Als afsluiter wil ik u graag wijzen op de voorjaars- voordeelmaanden bij SKWshop. De maand maart staat in het teken van de fietsoverkappingen. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Fietsoverkapping BF1000


Tot zover,
Angelo Koops,
Verkoopleider SKWShop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment.  Rookoverkapping Jena De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal Standaard uitgerust met voetplaten  Wanden vervaardigd uit hoogwaardig

Kantoorunit kopen

Kantoorunits Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant. Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneel Paneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raam Onderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraam Volledig glaspaneel.

Voetbalkooi en calisthenics.

Top projecten. Wij van SKWshop waarderen iedere order enorm. Of het nu gaat om een handvol nethaken of een rookoverkapping, iedere klant is even belangrijk bij ons. Natuurlijk is het wel zo dat je af en toe een project krijgt waar je hart net iets sneller van gaat kloppen. Dit was het geval na de oplevering van een schitterende voetbalkooi bij vv Tricht en een calisthenics park voor de gemeente Groningen in de wijk Lewenborg. De kooi bij Tricht heeft net iets extra's omdat deze rondom is afgewerkt met reclame ophangsysteem en reclameborden. Het calisthenics park voor de gemeente Groningen is bijzonder omdat het voor ons het eerste bootcamp park is welke wij hebben mogen plaatsen, en dan ook nog eens uitgerekend in onze achtertuin. Mooier kan niet!! Pannakooi Tricht De pannakooi in Tricht is een schitterend project geworden, deze club heeft gekozen voor een voetbalkooi uit onze Premium serie. Nou is dit op zich geen hele bijzondere keus want het is ons meest verkochte