Doorgaan naar hoofdcontent

Walking Football

SKWshop


Wij van SKWshop zijn dagelijks bezig met het adviseren van klanten. Over het algemeen zijn dit bedrijven, gemeentes of sportclubs die een beroep doen op onze kennis alvorens ze een product bij ons aanschaffen. Dit is ook niet vreemd want het gaat met grote regelmaat om een behoorlijke investering voor bijvoorbeeld de inrichting van een openbare ruimte. Meestal schrijf ik dan ook een productblog om te zorgen dat de klant voordat we benaderd worden al behoorlijk is geïnformeerd over het aan te schaffen product. Ook is het voor ons goed om te zorgen dat we zoekwoorden verwerken in de tekst welke linkt naar onze website. Dit zorgt namelijk weer voor betere zoekresultaten in Google. Deze keer echter geen productblog, maar een artikel over een behoorlijk nieuw fenomeen op het gebied van sport, namelijk; Walking Football

FC Groningen vs PSV

Walking Football


Het is een merkwaardig gegeven, maar de meeste handel die we drijven speelt zich af onder de rivieren. Op het moment dat ik in dienst kwam van SKWshop werd me gevraagd wat ik de beste manier vond om SKWshop goed onder de aandacht te brengen in het noorden des lands. Hier had ik geen 5 minuten bedenktijd voor nodig. Sponsor worden van FC Groningen, op deze manier komt je makkelijk in contact met collega ondernemers en het is over het algemeen ook nog eens leuk om de wedstrijden te bezoeken. Zo gezegd zo gedaan en inmiddels zijn we alweer ruim een jaar betrokken bij de club. 
Voor een aantal weken terug had ik een gesprek met een accountmanager over een project, nadat we dit hadden besproken zaten we nog even na te praten en begon de manager in kwestie spontaan te vertellen over het schitterende Walking Footbal. En ik moet zeggen ik begreep zijn enthousiasme volkomen!! Wat is Walking Football precies:
 • Bedoeld voor 60+ voetbal fanaten
 • Er mag niet worden gerend.
 • De bal mag niet hoger komen dan heuphoogte
 • Er mogen geen slidings worden gemaakt
 • Het wordt gespeeld in een 6 tegen 6 vorm
 • Er wordt gebruik gemaakt van een kwartveld
 • Voetbaldoeltjes van 3 x 1 meter
Pupillendoel 3 x 1 meter

Zoals je bovenstaand kunt lezen is het bedoeld voor ouderen die nog graag in beweging willen blijven. Wat zijn de voordelen ervan?
 • Je blijft onder de mensen
 • Door te sporten blijf je in beweging
 • Een hoop plezier met leeftijdsgenoten
 • Bij de meeste clubs eens per jaar een gezondheidstest
Wanneer u bovenstaande punten door leest begrijpt u ongetwijfeld dat het voor een hoop plezier en gezelligheid zorgt. Dit is dan ook bij vrijwel iedere club die het aanbied het geval. Dus mocht u geïnteresseerd zijn in deze spelvorm, zoek een club uit de buurt of neem contact op met de club uit het dorp om het te organiseren. Succes.

Tot slot.

Als afsluiter wil ik u graag wijzen op de voorjaars- voordeelmaanden bij SKWshop. De maand maart staat in het teken van de fietsoverkappingen. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Fietsoverkapping BF1000


Tot zover,
Angelo Koops,
Verkoopleider SKWShop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …