Doorgaan naar hoofdcontent

Rookabri kopen

Rookoverkappingen


Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 


Rookoverkapping Jena


De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld.
Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand.
Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping.
  • Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal
  • Standaard uitgerust met voetplaten 
  • Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 
  • 2 Vaste uitvoeringen, standaard en dubbel
Dubbele rookoverkapping Jena


Deze overkapping is via de website te bestellen en kan rechtstreeks in de winkelmand geplaatst worden. De levertijd bedraagt 2-3 werkweken.Overkapping Keulen


De overkapping Keulen is een op maat gemaakte overkapping en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze rookabri hoort thuis in het hogere segment en is perfect gedetailleerd afgewerkt. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerde profielen en afgewerkt met een poedercoating in kleur naar keuze. De wanden zijn afgedicht met gehard veiligheidsglas van 8 mm dik!! Via het dak loopt er een afvoer door de profielen met spuwers welke net boven het maaiveld uitkomen. Ook deze overkapping is voorzien van voetplaten en voor bevestiging op het maaiveld. Ook kunnen we betonnen voeten mee leveren waar de overkapping op geplaatst kan worden.

Overkapping Keulen voorzien van fraaie coating

  • Op maat gemaakte overkapping
  • Gecoat in RAL kleur naar keuze 
  • Voorzien van gehard veiligheidsglas 
  • Geleverd op locatie
Neem voor meer informatie contact met ons op. Ons advies is altijd gratis in u ontvangt een offerte binnen 2 werkdagen. SKWshop, voor alles op het gebied van sport,straat en recratie. Buiten( gewoon ) d beste!!!

Tot slot

Niet alleen voor een rookabri bent u bij ons aan het juiste adres. Maart en april zijn actiemaanden bij SKWshop, 3 x 1 meter jeugddoelen tegen absolute bodemprijzen!! Kijk voor meer informatie op  onze website.

Jeugddoel 3 x 1 meter


Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …