Doorgaan naar hoofdcontent

Rookabri kopen

Rookoverkappingen


Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 


Rookoverkapping Jena


De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld.
Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand.
Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping.
  • Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal
  • Standaard uitgerust met voetplaten 
  • Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 
  • 2 Vaste uitvoeringen, standaard en dubbel
Dubbele rookoverkapping Jena


Deze overkapping is via de website te bestellen en kan rechtstreeks in de winkelmand geplaatst worden. De levertijd bedraagt 2-3 werkweken.Overkapping Keulen


De overkapping Keulen is een op maat gemaakte overkapping en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze rookabri hoort thuis in het hogere segment en is perfect gedetailleerd afgewerkt. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerde profielen en afgewerkt met een poedercoating in kleur naar keuze. De wanden zijn afgedicht met gehard veiligheidsglas van 8 mm dik!! Via het dak loopt er een afvoer door de profielen met spuwers welke net boven het maaiveld uitkomen. Ook deze overkapping is voorzien van voetplaten en voor bevestiging op het maaiveld. Ook kunnen we betonnen voeten mee leveren waar de overkapping op geplaatst kan worden.

Overkapping Keulen voorzien van fraaie coating

  • Op maat gemaakte overkapping
  • Gecoat in RAL kleur naar keuze 
  • Voorzien van gehard veiligheidsglas 
  • Geleverd op locatie
Neem voor meer informatie contact met ons op. Ons advies is altijd gratis in u ontvangt een offerte binnen 2 werkdagen. SKWshop, voor alles op het gebied van sport,straat en recratie. Buiten( gewoon ) d beste!!!

Tot slot

Niet alleen voor een rookabri bent u bij ons aan het juiste adres. Maart en april zijn actiemaanden bij SKWshop, 3 x 1 meter jeugddoelen tegen absolute bodemprijzen!! Kijk voor meer informatie op  onze website.

Jeugddoel 3 x 1 meter


Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Dader of slachtoffer

De grootste storm aangaande de openbaringen rondom de hashtag Metoo zijn inmiddels gaan liggen. Het heeft onmiskenbaar oude wonden opengescheurd bij slachtoffers, mensen opnieuw in vertwijfeling gebracht of erger nog, wederom ondergedompeld in verdriet. Oud zeer wat opnieuw boven is komen drijven, gebeurtenissen die lang lagen verstopt onder een deken van schaamte en machteloosheid. Verschrikkelijk. Alhoewel er ook vrouwen waren die vonden dat hun een kras in de ziel was geleverd door een bouwvakker de vanaf de steiger naar mevrouw in kwestie floot. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik voor deze groep minder empathie kan opbrengen. Sommige mensen doen het lijken alsof de #MeToo beweging een bevoorrechte club is waar je per se bij moet horen. Er is bij mij een geval uitgesprongen, namelijk de man die het nodig vond om zijn belager van hetzelfde geslacht in de media aan de schandpaal te nagelen in plaats van eerst het recht te laten spreken op de plek waar het hoort. Namelijk Jell…