Doorgaan naar hoofdcontent

Bootcamp stations en calisthenics toestellen

Buitenfitness


Er is de afgelopen jaren een trend ontstaan in de sportwereld waar wij als SKWshop op inspringen met ons assortiment. Jaren geleden was het erg populair om naar een traditionele sportschool te gaan, een overdekte ruimte met diverse toestellen om je lijf in vorm te trainen. De laatste jaren is er duidelijk merkbaar dat er een verschuiving gaande is. Steeds meer vooral jonge mensen verplaatsen zich naar een calisthenics park of bootcamp park om daar te trainen. Het is een heel andere vorm van trainen want het zijn complete parken waar je allerlei zogenoemde work-outs kunt doen in de vorm die je zelf het meest prettig vindt. Naast een andere vorm van sporten biedt het ook een groot aantal voordelen, namelijk;

Calisthenics park met rubber gietvloer

  • Sporten in de buitenlucht
  • Je betaalt geen geld voor lidmaatschap
  • Je kan er 24/7 terecht om te trainen
  • Eigen ontwikkeling van oefenvormen
  • Mogelijk met een groep vrienden samen
U zult begrijpen dat door al deze voordelen de manier van sporten erg populair is en daarom laat ik u onderstaand graag kennismaken met een aantal calisthenics parken uit ons assortiment.


Calisthenics Nippur S


Het model Calisthenics Nippur S is het instapmodel uit ons assortiment. Het is een toestel 13 work out toestellen verwerkt in 1 park. Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien is dit toestel voorzien van diverse onderdelen waar oefeningen op gedaan kunnen worden. De bootcamp parken die wij leveren zijn van ongekende kwaliteit qua materiaal en afwerking. Het complete toestel is vervaardigd uit 4 mm dik staal en kan vervolgens worden gecoat in diverse RAL kleuren, naar keuze van de klant.
De toestellen voldoen tevens aan de Europese normen voor veiligheid voor dit type toestellen, te weten;
  • EN 16630
  • TUV
  • TUC HIC EN


Hierdoor kunnen we de kwaliteit van de toestellen garanderen zodat er onbezorgd gebruik van gemaakt kan worden. Doordat er in eigen tempo gebruikt gemaakt kan worden van de toestellen zijn ze geschikt voor mensen in de leeftijd van 15-99 jaar. Op onze website worden de verschillende onderdelen van het toestel apart benoemd en ziet u een uitgebreid aantal afbeeldingen. Onder de toestellen zijn diverse mogelijkheden qua ondergrond.
  • Rubberen gietvloer in kleur naar keuze
  • Valdempend kunstgras in divers kleuren
  • Valdempende rubber tegels in een aantal diverse kleuren
Het assortiment van SKWshop qua calisthenics is zeer uitgebreid, dit loopt van model Nipur S, zoals boven omschreven tot model L met diverse mogelijkheden qua uitbreiding. De minimaal benodigde vloeroppervlakte is 8  bij 8 meter.

Extra mogelijkheden


Buiten de standaard toestellen is er ook nog een groot assortiment extra apparaten bij verkrijgbaar welke los van het park geplaatst kunnen worden. Op deze manier geeft u de gebruiker nog meer mogelijkheden tot lichaamsbeweging. Onderstaand een aantal van de extra opties welke we u kunnen bieden:
  • Buitenfitness dip- bench
  • Buitenfitness sit-up bank.
  • Ringen + houder outdoor
  • Handstand bars etc.
Multi pull- up toestel


Dit is een kleine greep uit de extra mogelijkheden die we u kunnen bieden, op onze website ziet u alle mogelijke opties met beschrijvingen en afbeeldingen.

Buitenfitness


De manier van sporten met de buitenfitness toestellen is vergelijkbaar met de apparaten uit de sportschool. Uiteraard zijn de toestellen die we aanbieden beschermd tegen weersomstandigheden en mogelijk vandalisme. Ook deze apparaten zijn verkrijgbaar in kleur naar keuze en kan van standaard tot zeer uitgebreid aangeboden worden. Het verschil met de calisthenics parken is dat dit standaard los staande toestellen zijn. Onderstaand een aantal voorbeelden uit het assortiment:
  • Chest press
  • Buitenfitness surfer
  • Pull down
  • Leg press
  • Crosstrainer etc.
Buitenfitness surfer


Uiteraard voldoen ook deze toestellen aan alle Europese normen qua veiligheid. Veelal worden de buitenfitness toestellen geplaatst in een open veld. Deze worden dan op ingegraven betonvoeten geplaatst, de afmeting en het gewicht verschilt per toestel.

Tot slot

Al onze apparaten en toestellen kunnen door onze vakkundige monteurs geleverd en geplaatst worden. Ook de benodigde fundaties en vloeren worden door ons geleverd en gemonteerd. Uiteraard gaat u bij de aanschaf van dergelijke projecten niet over 1 nacht ijs. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons advies en de offertes zijn altijd gratis, we helpen u vanaf de aanvraag tot de oplevering.

JVD195 volledig gelast


Let op!! Gezien de nieuwe spelvormen van de KNVB zijn de maanden mei en juni actie maanden bij SKWshop. Onze aluminium jeugddoelen modellen JVD195, JVD180 en JVD150 worden zeer aantrekkelijk aangeboden tijdens deze maanden. 

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rookabri kopen

Rookoverkappingen Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment.  Rookoverkapping Jena De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld. Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand. Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping. Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal Standaard uitgerust met voetplaten  Wanden vervaardigd uit hoogwaardig

Kantoorunit kopen

Kantoorunits Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant. Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneel Paneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raam Onderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraam Volledig glaspaneel.

Voetbalkooi en calisthenics.

Top projecten. Wij van SKWshop waarderen iedere order enorm. Of het nu gaat om een handvol nethaken of een rookoverkapping, iedere klant is even belangrijk bij ons. Natuurlijk is het wel zo dat je af en toe een project krijgt waar je hart net iets sneller van gaat kloppen. Dit was het geval na de oplevering van een schitterende voetbalkooi bij vv Tricht en een calisthenics park voor de gemeente Groningen in de wijk Lewenborg. De kooi bij Tricht heeft net iets extra's omdat deze rondom is afgewerkt met reclame ophangsysteem en reclameborden. Het calisthenics park voor de gemeente Groningen is bijzonder omdat het voor ons het eerste bootcamp park is welke wij hebben mogen plaatsen, en dan ook nog eens uitgerekend in onze achtertuin. Mooier kan niet!! Pannakooi Tricht De pannakooi in Tricht is een schitterend project geworden, deze club heeft gekozen voor een voetbalkooi uit onze Premium serie. Nou is dit op zich geen hele bijzondere keus want het is ons meest verkochte