Doorgaan naar hoofdcontent

Parkbank kopen

Assortiment parkbanken


Het voorjaar is aangebroken en dat is bij SKWshop goed te merken in het aantal offerteaanvragen alsook het soort aanvragen. Dit is de tijd dat hoveniers en inrichters van de openbare ruimte bij provincies, gemeenten en sportclubs plannen maken en uitwerken voor het komende seizoen. We krijgen dan ook veel offerteaanvragen voor parkbanken. Aangezien we een erg groot assortiment parkbanken hebben beschrijf ik onderstaand een drietal parkbanken uitgebreid. Van budget tot het hogere segment zodat u een globaal overzicht krijgt van de mogelijkheden.


Parkbank Canvas


De parkbank Canvas is een eenvoudige parkbank, vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof. De gehele bank is van vol-kern massief kunststof waardoor deze zeer goed toepasbaar is in de openbare ruimte. Door de massief uitgevoerde onderdelen is deze namelijk uiterst hufter-proof. Het gebruikte materiaal is door en door gekleurd waardoor het ook nauwelijks veranderd van kleur in de loop van de jaren. Onderstaand de leverbare afmetingen en kleuren, de parkbank is overigens met en zonder rugleuning verkrijgbaar.

Parbank Canvas, zwart zonder rugleuning


Kleurmogelijkheden:
 • Grijs
 • Zwart 
 • Bruin 
 • Beige
 • Bi- colour
Leverbare afmetingen:
 • 132 cm
 • 192 cm
 • 362 cm
Zoals u kunt zijn zijn er veel variaties mogelijk en de parkbank is al verkrijgbaar vanaf € 292,-


Parkbank Tauri Wood


Parkbank Tauri Wood is een fraai vormgegeven parkbank, uitgevoerd met een stalen frame welke gecoat kunnen worden in RAL kleur naar keuze. Het zitgedeelte en de eventuele rugleuning zijn voorzien van geïmpregneerde Noors grenen latten. Door de hoogwaardige afwerking van het hout scheurt en splintert het dan ook niet. De breedte van de parkbank bedraagt 1615 mm. Wanneer u een hogere kwaliteit hout wenst is dit uiteraard ook mogelijk, onderstaand de opties:

Parkbank Tauri, met voetplaten bevestigd

 • Noors grenen met kersenkleur afwerking.
 • Exotisch hardhout.
 • Geïmpregneerd essenhout.
Deze variant parkbank is voorzien van aangelaste voetplaten met voorgeboorde gaten zodat de bank eenvoudig op het maaiveld bevestigd kan worden. Door de rond aflopende vormgeving van het staal is deze parkbank toepasbaar in iedere openbare ruimte. 


Parkbank Festival

Last but not least onze parkbank Festival. Dit is een zeer hoogwaardig model en uitgevoerd met het beste materiaal wat er te verkrijgen is op het gebied van straatmeubilair. Deze bank is uitgevoerd uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal en afgewerkt met een geharde polyester poedercoating in kleur naar keuze. Doordat deze bank volledig gelast en gecoat is, is deze uiterst bestand tegen weersinvloeden en vandalisme. Voor de plaatsing kan deze zowel met aangelaste voetplaten voor bevestiging op het maaiveld, als met verlengde staanders voor plaatsing in de grond worden geleverd.

Parkbank Festival met bijbehorende afvalbak

 • Thermisch verzinkt staal
 • Voorzien van geharde polyester poedercoating.
 • Eventueel uitgevoerd in hoogwaardig RVS
 • Leverbaar met en zonder rugleuning
Zoals u kunt lezen behoren deze parkbanken tot het absolute top segment, ideaal voor de klant die net iets meer wil voor de openbare ruimte. Neem bij interesse geheel vrijblijvend contact met ons op!!

Tot slot


Zoals u in dit blog heeft kunnen lezen heeft SKWshop voor iedere klant een oplossing. Neem bij interesse contact met ons op. Wij helpen u van ontwerp tot uitvoering bij het inrichten van de openbare ruimte. SKWshop is DE partner op het gebied van sport, straat en recreatie. Wij helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …