Doorgaan naar hoofdcontent

Park en straatmeubilair

Straatmeubilair


Normaal gesproken schrijf ik een blog voor een specifiek product. Het doel is dan om zo veel mogelijk zoekwoorden terug te laten komen in de tekst, dit ziet Google dan weer waardoor we met het beschreven product stapje voor stapje hoger komen in de ranking van de zoekmachine. Vandaag eens een keer geen specifiek product maar een aantal mooie producten die minder bekend zijn bij de klant door het hele assortiment.


Rookoverkapping Regenburg


De rookoverkapping Regenburg is een schitterende overkapping met een fraaie vormgeving. Dit model is verre van standaard maar daardoor zeer geschikt in ruimtes waar de overkapping een prominente plek op het terrein mag hebben. Door de paraplu vorm neemt deze overkapping weinig ruimte in beslag maar biedt onderdak voor een relatief behoorlijk aantal personen. De staander en het frame kunnen gecoat worden in kleur naar keuze van de klant. Het dak is voorzien van helder, slagvast polycarbonaat, dit materiaal is tevens UV bestendig. Kortom een echte blikvanger voor op het terrein van uw bedrijf of terras.

Overkapping Regenburg voorzien van antraciet coating


Specificaties:

 • Hoogte 2993 mm
 • Afwatering rondom
 • Doorsnede 3420 mm
Tevens is deze overkapping verkrijgbaar met getint veiligheidsglas waardoor het geheel een nog luxere uitstraling krijgt dan het al heeft. De prijs is afhankelijk van de afwerking, informeer dus geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Parkbank Cipro


Dit model parkbank is afkomstig van een Italiaanse ontwerper en leverancier wat ook volledig terug te zien is in de vormgeving en uitstraling. De bank is voorzien van 2 betonnen voeten/zijkanten waar het stalen frame weer precies in valt. Hierdoor krijgt het een luxe eigenwijze uitstraling maar is het toch zeer geschikt voor de openbare ruimte door de solide materialen welke zijn gebruikt voor dit model. Het ijzeren frame kan gecoat worden in kleur naar keuze, het zit en ruggedeelte zijn vervaardig uit onder druk geïmpregneerd Noors grenen waardoor de parkbank een zeer lange levensduur heeft.

Parkbank Cipro inclusief rugleuning


Specificaties:

 • Totale breedte 2080 mm
 • Totale diepte 600 mm
 • Armleuning van stalen buis ø 20 mm
 • Zit en rugplanken 110 x 45 mm
 • RVS bevestigingsmaterialen
Dit model parkbank kan geleverd worden met en zonder rugleuning waardoor het in iedere openbare ruimte is toe te passen.

Voetbal- basketbal VBC160


Het laatste product dat ik in dit blog nader toelicht is het voetbal- basketbalsegment VBC160. Wanneer er wordt nagedacht over het sportief inrichten van een schoolplein komt men al snel uit bij een pannakooi, eventueel met basketbal. Maar wanneer de ruimte op een plein beperkt is, is een voetbal- basketbalwand een prima alternatief. Deze segmenten zijn volledig gelast waardoor het zeer geluid- en vandalisme arm is. De doelen zijn in verschillende afmetingen door ons te maken en het basketbalbord is vervaardigd uit een gegalvaniseerd rooster, gecoat in kleur naar keuze. Deze wanden worden geproduceerd met verlengde staanders welke in het beton in de grond worden gezet. De montage van deze wanden kan eventueel door ons verzorgd worden.

Voetbal- basketbalsegment.


Afmetingen van de doelen:

 • 0,75 x 1,50
 • 2,00 x 2,00
 • 2,00 x 3,00
Wanneer het budget beperkt is kan er ook gekozen worden om dit product in een gegalvaniseerde uitvoering zonder coating aan te schaffen met een watervast verlijmd basketbalbord. Hierdoor heeft u tegen een zeer scherp tarief toch een sportief schoolplein.

Tot slot


Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen beschikt SKWshop over een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van sport, straat en recreatie. Uiteraard kunnen wij alle producten bij u op locatie monteren waardoor u alle zorgen en werkzaamheden uit handen worden genomen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken van het begin tot het eind met u mee en ons advies is altijd gratis. SKWshop, buiten de sterkste!!!

Tot zover,
Angelo Koops,
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …