Doorgaan naar hoofdcontent

Parkbank kopen

Assortiment parkbanken


Het voorjaar is aangebroken en dat is bij SKWshop goed te merken in het aantal offerteaanvragen alsook het soort aanvragen. Dit is de tijd dat hoveniers en inrichters van de openbare ruimte bij provincies, gemeenten en sportclubs plannen maken en uitwerken voor het komende seizoen. We krijgen dan ook veel offerteaanvragen voor parkbanken. Aangezien we een erg groot assortiment parkbanken hebben beschrijf ik onderstaand een drietal parkbanken uitgebreid. Van budget tot het hogere segment zodat u een globaal overzicht krijgt van de mogelijkheden.


Parkbank Canvas


De parkbank Canvas is een eenvoudige parkbank, vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof. De gehele bank is van vol-kern massief kunststof waardoor deze zeer goed toepasbaar is in de openbare ruimte. Door de massief uitgevoerde onderdelen is deze namelijk uiterst hufter-proof. Het gebruikte materiaal is door en door gekleurd waardoor het ook nauwelijks veranderd van kleur in de loop van de jaren. Onderstaand de leverbare afmetingen en kleuren, de parkbank is overigens met en zonder rugleuning verkrijgbaar.

Parbank Canvas, zwart zonder rugleuning


Kleurmogelijkheden:
 • Grijs
 • Zwart 
 • Bruin 
 • Beige
 • Bi- colour
Leverbare afmetingen:
 • 132 cm
 • 192 cm
 • 362 cm
Zoals u kunt zijn zijn er veel variaties mogelijk en de parkbank is al verkrijgbaar vanaf € 292,-


Parkbank Tauri Wood


Parkbank Tauri Wood is een fraai vormgegeven parkbank, uitgevoerd met een stalen frame welke gecoat kunnen worden in RAL kleur naar keuze. Het zitgedeelte en de eventuele rugleuning zijn voorzien van geïmpregneerde Noors grenen latten. Door de hoogwaardige afwerking van het hout scheurt en splintert het dan ook niet. De breedte van de parkbank bedraagt 1615 mm. Wanneer u een hogere kwaliteit hout wenst is dit uiteraard ook mogelijk, onderstaand de opties:

Parkbank Tauri, met voetplaten bevestigd

 • Noors grenen met kersenkleur afwerking.
 • Exotisch hardhout.
 • Ge├»mpregneerd essenhout.
Deze variant parkbank is voorzien van aangelaste voetplaten met voorgeboorde gaten zodat de bank eenvoudig op het maaiveld bevestigd kan worden. Door de rond aflopende vormgeving van het staal is deze parkbank toepasbaar in iedere openbare ruimte. 


Parkbank Festival

Last but not least onze parkbank Festival. Dit is een zeer hoogwaardig model en uitgevoerd met het beste materiaal wat er te verkrijgen is op het gebied van straatmeubilair. Deze bank is uitgevoerd uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal en afgewerkt met een geharde polyester poedercoating in kleur naar keuze. Doordat deze bank volledig gelast en gecoat is, is deze uiterst bestand tegen weersinvloeden en vandalisme. Voor de plaatsing kan deze zowel met aangelaste voetplaten voor bevestiging op het maaiveld, als met verlengde staanders voor plaatsing in de grond worden geleverd.

Parkbank Festival met bijbehorende afvalbak

 • Thermisch verzinkt staal
 • Voorzien van geharde polyester poedercoating.
 • Eventueel uitgevoerd in hoogwaardig RVS
 • Leverbaar met en zonder rugleuning
Zoals u kunt lezen behoren deze parkbanken tot het absolute top segment, ideaal voor de klant die net iets meer wil voor de openbare ruimte. Neem bij interesse geheel vrijblijvend contact met ons op!!

Tot slot


Zoals u in dit blog heeft kunnen lezen heeft SKWshop voor iedere klant een oplossing. Neem bij interesse contact met ons op. Wij helpen u van ontwerp tot uitvoering bij het inrichten van de openbare ruimte. SKWshop is DE partner op het gebied van sport, straat en recreatie. Wij helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Pupillenvoetbal op de schop

Nieuwe wedstrijdvormen
Dit seizoen is het eerste seizoen dat ik actief ben als jeugdtrainer, dit zal ook gelijk het laatste seizoen zijn met de traditionele indeling voor de jeugd. Waar het vroeger F tm A junioren waren is het inmiddels al JO 9 ( voorheen F junioren ) tm JO 19 ( voorheen A junioren ). Vanaf volgend seizoen gaat dat nogmaals veranderen, vanaf dan krijgt ieder levensjaar, vanaf hun 5de tot de12de een aparte wedstrijdvorm. Daar waar de "specialisten" van de KNVB lyrisch zijn ben ik vooral sceptisch. Volgens het nieuwe model krijgen kinderen volgens de werkgroep meer balbezit en kunnen zo vaker scoren
De allerkleinsten, jeugd onder de 6 jaar beginnen met een spelvorm van 2 tegen 2. Hebben ze er wel over nagedacht wat er gebeurt als topspeler van team A tegen Pietertje van team B speelt in deze vorm? Pietertje krijgt helemaal geen balbezit en binnen 10 minuten 15 doelpunten om de oren. Gevolg; Pietertje zit binnen de kortste keren huilend aan de zijlijn en hangt…

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Slagboom kopen

Slagbomen handbediend

Wij van SKWshop hebben een ruim assortiment handbediende slagbomen. De keuze is afhankelijk van de wensen van de klant. Sommige klanten willen hun particuliere erf afscheiden maar we hebben ook klanten die een slagboom inzetten omdat ze bijvoorbeeld een industrieterrein willen afzetten voor bezoekers. Onderstaand een aantal varianten van slagbomen welke SKWshop in het assortiment heeft.

Slagboom budget
De budget slagboom is een handbediende slagboom welke is voorzien van een contragewicht waardoor het relatief eenvoudig is de arm in de verticale stand te krijgen. Deze variant is leverbaar met een vaste opvangpaal welke op het maaiveld wordt geplaatst. Wanneer hier geen ruimte voor is kunt u ook kiezen voor een slagboom met een pendelsteun. Deze zit gemonteerd aan de arm en gaat mee omhoog bij het openen.  De slagbomen worden geleverd met een voetplaat waardoor deze eenvoudig gemonteerd kan worden op het maaiveld, bijvoorbeeld een betonnen of stenen oprit. Wannee…