zondag 19 maart 2017

Rookabri kopen

Rookoverkappingen


Deze ronde laat ik u kennis maken met rookoverkappingen uit het assortiment van SKWshop. We bieden een breed scala aan oplossingen voor de rokende werknemer, van budget overkappingen tot op maat gemaakte overkappingen uit het hogere segment. 


Rookoverkapping Jena


De rookoverkapping Jena is een budget overkapping en verkrijgbaar in twee standaard afmetingen. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met gelaste voetplaten voor montage op het maaiveld.
Het standaard model heeft een afmeting van 1,50 x 1,50 meter en is voorzien van 2 hoogwaardige PVC platen, aan de zij- en achterkant. Als extra optie kan er gekozen worden voor de afdichting van nog een zijwand.
Wanneer deze ruimte niet voldoende is kan er gekozen worden voor een XL uitvoering met een afmeting van 2.95 x 1.50 meter. Onderstaand de specificaties van deze overkapping.
  • Vervaardigd uit gegalvaniseerd staal
  • Standaard uitgerust met voetplaten 
  • Wanden vervaardigd uit hoogwaardig PVC 
  • 2 Vaste uitvoeringen, standaard en dubbel
Dubbele rookoverkapping Jena


Deze overkapping is via de website te bestellen en kan rechtstreeks in de winkelmand geplaatst worden. De levertijd bedraagt 2-3 werkweken.Overkapping Keulen


De overkapping Keulen is een op maat gemaakte overkapping en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Deze rookabri hoort thuis in het hogere segment en is perfect gedetailleerd afgewerkt. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerde profielen en afgewerkt met een poedercoating in kleur naar keuze. De wanden zijn afgedicht met gehard veiligheidsglas van 8 mm dik!! Via het dak loopt er een afvoer door de profielen met spuwers welke net boven het maaiveld uitkomen. Ook deze overkapping is voorzien van voetplaten en voor bevestiging op het maaiveld. Ook kunnen we betonnen voeten mee leveren waar de overkapping op geplaatst kan worden.

Overkapping Keulen voorzien van fraaie coating

  • Op maat gemaakte overkapping
  • Gecoat in RAL kleur naar keuze 
  • Voorzien van gehard veiligheidsglas 
  • Geleverd op locatie
Neem voor meer informatie contact met ons op. Ons advies is altijd gratis in u ontvangt een offerte binnen 2 werkdagen. SKWshop, voor alles op het gebied van sport,straat en recratie. Buiten( gewoon ) d beste!!!

Tot slot

Niet alleen voor een rookabri bent u bij ons aan het juiste adres. Maart en april zijn actiemaanden bij SKWshop, 3 x 1 meter jeugddoelen tegen absolute bodemprijzen!! Kijk voor meer informatie op  onze website.

Jeugddoel 3 x 1 meter


Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

De moskeemannetjes

Angst voor de islam. Op een zaterdagochtend als vandaag, wanneer er even geen verplichtingen zijn vanwege voetbal verdiep ik m...