maandag 27 maart 2017

Serie pannakooien

Project Beijerland


In augustus vorig jaar werden we gebeld door een architectenbureau uit het westen van het land. Met een aantal mensen was er een stichting opgezet om te zorgen voor gezondere schoolpleinen in de regio Beijerland. De bedoeling was om een aantal toestellen te presenteren aan 24 scholen, de kinderen van desbetreffende scholen mochten dan zelf stemmen over het toestel. Een week na het belletje ben ik richting Oud - Beijerland gereden om op het kantoor van de klant te overleggen wat wij als SKWshop konden betekenen in het verhaal. We waren er snel uit, er werd een pannakooi aan de keuzelijst toegevoegd uit de Premium serie. Een optimale kooi voor op een schoolplein, pannakooien uit de Premium serie zijn geluid en vandalisme arm waardoor er weinig tot geen overlast ontstaat.

Pannakooi van 4 x 6 meter

Opdracht


Nadat de lijst met toestellen gereed was gemaakt door het architectenbureau is deze rond gestuurd naar de scholen. Deze kregen 8 weken bedenktijd om zo een keuze te maken. In januari van dit jaar kregen we te horen dat er maar liefst negen scholen hadden gekozen voor één van onze pannakooien. Voor SKWshop een erg mooie opdracht en gelijk een mooi referentieproject in het westland. Nadat de kleuren voor de kooien en de doeltjes bekend waren zijn de mannen van Hoving te Stadskanaal begonnen met de productie en planning van het project. Afgelopen week zijn de eerste 7 kooien geplaatst naar volle tevredenheid van de scholen. De laatste 2 zullen in mei geplaatst worden waardoor het project dan volledig afgerond is. Wij van SKWshop zijn trots dat we dit project in samenwerking met RoosRos architecten hebben mogen realiseren. 

De laatste puntjes afwerken.

Tot slot


Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen is het voor SKWshop geen enkel probleem om grotere projecten te realiseren. Het afgelopen jaar hebben we prachtige projecten afgerond en laten zien dat we een solide bedrijf zijn met een hoop vakmanschap en kennis in huis. Dus mocht u vragen hebben over alles op het gebied van sport, straat en recreatie? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee en ons advies is altijd gratis.

Pupillendoeltje 3 x 1 meter


P.s. Loopt u ook met het idee om het schoolplein sportief in te richten maar beschikt u over een  beperkt budget? Kijk dan eens naar onze serie pupillendoeltjes op onze website. 

Tot zover,
Angelo Koops
Verkoopleider SKWshop

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

De moskeemannetjes

Angst voor de islam. Op een zaterdagochtend als vandaag, wanneer er even geen verplichtingen zijn vanwege voetbal verdiep ik m...