Doorgaan naar hoofdcontent

Literair orkest


Afgelopen week was ik in de openbare bibliotheek van Groningen. Behalve boeken hebben ze er ook een behoorlijk aantal studieplekken voor studenten op verdieping 1 en 2. Voor uw beeldvorming; het duizelingwekkend aantal boeken en de studieplekken bevinden zich in dezelfde ruimte.

Nu gebeurde er het volgende. Ik stond op verdieping 1 voor een schap met boeken, in mijn rug studieplekken waar circa tien studenten aan tafels zaten te studeren..., diep weg gezonken in de literatuur. Op het moment dat ik de achterkant van een boek stond te lezen voelde ik ineens iets borrelen in m'n maag, onmiddellijk kreeg ik een onheilspellend gevoel. Er was geen houden meer aan en er zat niets anders op dan de overtollige lucht in mijn buik geruisloos tussen mijn billen door te laten ontsnappen. Ik kan u mededelen, dit ging MIS. Er ontwikkelde zich een orkaan van geluid in de muisstille ruimte. De TL buizen klapperden in de bakken, papieren met aantekening van de studenten waaiden nog net niet van tafel. Het was alsof de drummer van de Jostiband de laatste solo van het concert speelde! De geruisloze ontsnapping was compleet mislukt en ik stond met het schaamrood op m'n kaken, wetende dat de hele eerste verdieping ongewild bezoeker was van mijn tien seconden durend soloconcert. Te gênant voor woorden!

Na vijf minuten met nog steeds hetzelfde boek in de hand, lezend alsof er niets aan de hand was besloot ik deze terug te zetten in het schap en me uit de voeten te maken. Zijdelings schoof ik langzaam richting het dichtstbijzijnde gangpad zodat ik geen enkele student achter me in de ogen hoefde te kijken. Bij het gangpad aangekomen snelde ik me via het trappenhuis naar de begane grond. Op weg naar de uitgang knikte ik nog vriendelijk naar mensen die niets van dit hele schouwspel mee hadden gekregen, alsof er nooit iets was gebeurd. Eenmaal buiten haalde ik m'n neus op, heerlijk die frisse lucht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u ge├»nteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …