Doorgaan naar hoofdcontent

Youp

Youp,


Maandagavond zat je daar weer met je veel te dikke kop voor dat enge kleine brilletje dat je draagt bij Pauw aan tafel. Zelfingenomen als altijd vertelde je vol trots over je nieuwe bundel met columns, columns die je gebruikt om de frustratie van je af te schrijven. Je was je waarschijnlijk op jonge leeftijd al bewust van je ongelukkig postuur, te korte beentjes, buikje naar voren, lichtelijk uitpuilende ogen en een vlassig bosje haar die je schedel al snel maar voor de... helft bedekte. Wanneer je zo'n gedrocht op 20 jarige leeftijd in de spiegel aantreft zit er ook niets anders op dan hard van je af te schreeuwen om zo je eigen onzekerheid te maskeren. Dat zieke geestje van je inzetten als bliksemafleider, dit is je tot noch toe goed afgegaan. En al zou je nu door de mand vallen, het roest je geen hol meer. Met het afbranden van alles en iedereen heb je je pensioengerechtigde leeftijd gehaald, je zakken en zalen gevuld. Welbeschouwd zit er eigenlijk niets anders op dan waardering en bewondering voor je te hebben. Niemand anders met altijd maar veel te natte lippen, waar dan ook op tv of in de zaal was het gelukt om het zo ver te schoppen als jij. Waarschijnlijk hadden je ouders jouw lot al voorzien voordat je ter aarde kwam. Ouders met vertrouwen in hun schepsel hadden er Joep van gemaakt, de jouwe kozen voor Youp. Wanneer de enige mogelijkheid om carrière mee te maken was gefaald, had je je toch nog ergens mee kunnen onderscheiden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tribune bouw

Tribune
Het assortiment van SKWshop is zeer uitgebreid, voor veel producten op het gebied van sport, straat en recreatie kunt u bij ons terecht. In dit blog laat ik een paradepaardje naar voren komen. Namelijk onze tribunes. Gelijk van het begin af aan hebben we dit aangeboden. Alleen tussen het verkopen van een parkbank of een tribune zit nogal wat verschil. Geregeld krijgen we hier aanvragen voor maar voor iedere club is het een forse investering. Wanneer het idee ontstaat om dit te realiseren op een sportpark ga je niet over 1 nacht ijs. In november 2015 kregen we een aanvraag voor een tribune van atletiek vereniging THOR uit Roosendaal. Na het versturen van de offerte en vervolgens mail contact over en weer bleek dat de aanvraag serieus was en dat THOR er serieus oren naar had om met ons in zee te gaan. Een afspraak bij de club was het gevolg, er kwam een gesprek met het bestuur om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden wederzijds waren. Uiteindelijk kwamen we tot overe…

Kantoorunit kopen

Kantoorunits
Vrij nieuw in het assortiment van SKWshop zijn de kantoorunits. Deze zijn verkrijgbaar in volledig gelast constructies alsook demontabele units. Onderstaand worden een drietal mogelijkheden omschreven zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden. Alle kantoorunits die bij ons verkrijgbaar zijn worden geproduceerd na opdracht, compleet naar wens van de klant.

Mobiele kantoorunit SMART Dit model unit is de ideale oplossing voor bedrijven en instelling waar het demontabel moet zijn. De kantoorunit wordt door uzelf samengesteld door een keuze te maken uit de verschillende modellen panelen. Deze hebben allen een vaste afmeting van een meter breed waardoor dit model onbeperkt is uit te breiden. Voor de afwerking van ieder paneel kan een keuze worden gemaakt uit onderstaande opties. Compleet gesloten paneelPaneel met de onderste helft gesloten, boven een dicht raamOnderste helft gesloten, bovenkant een kiepraam of schuifraamVolledig glaspaneel.Deurpaneel volledig gesl…

Overdekte fietsenstalling kopen?

Overdekte fietsenstalling
Het assortiment van SKWshop is zeer breed, vandaar dat we in een blog altijd een paar producten belichten waarvan wij vinden dat het extra aandacht verdient. Het doel is om door middel van zoekwoorden de positie in Google te verhogen. Deze keer beschrijf ik een aantal fietsenstallingen die de moeite waard zijn om te promoten. Dus bent u geïnteresseerd in en fietsoverkapping? Lees dan zeker verder. 
Fietsoverkapping Karin
De fietsenstalling Karin is een prima instapmodel wanneer u overweegt een overkapping aan te schaffen. Deze overkapping wordt geleverd in twee afmetingen en is onbeperkt uit te breiden met los te verkrijgen aanbouwdelen. Het standaard model is voorzien van een geraamte en golfplaten dak. Als extra optie kunt u kiezen om dit model te voorzien van een achterwand en eventueel zijwanden. De poten zijn voorzien van aangelast voetplaten waardoor deze makkelijk gemonteerd kan worden op het maaiveld.
Onderstaand de standaard verkrijgbare afmetingen: …